Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA TUZU BİBERİNDEN, YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI VE GENÇ KADROSUYLA GÖRKEMLİ AÇILIŞ…

ALİAĞA TUZU BİBERİNDEN, YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI VE GENÇ KADROSUYLA GÖRKEMLİ AÇILIŞ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Aynı zamanda Aliağa Del Puerto Otelin işletmecisi de olan genç iş adamı Yasin Deşti ve Ortağı Sercan Tarhan Aliağa’ya güzide bir mekan daha kazandırdılar.

Son derece zengin Kahvaltı menüsüyle tanınan Tuzu-Biberi’ni devralan iki ortak bugün görkemli bir açılışa imza attılar. Açılışa geçtiğimiz günlerde Samsuna atanan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Hava Albay Faruk Altun, Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek, Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yalçın Koçyiğit, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, STK ve Siyasi Partilerden temsilciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Deşti ve Tarhan açılışa ilişkin şunları söyledi;

“Burası aslında iki yıldır faal olan bir işletmeydi. Bugün yani 5 Eylül tarihinden itibaren işletmesini biz devraldık. Tuzu biberi, İzmir’in muhtelif lokasyonlarındaki 11 şubesiyle bilindik bir marka. Muhteşem manzarasıyla çok güzel ve çok özel bir noktada bulunuyor Aliağa Tuzu Biberi.

Biz Del Puerto Oteldeki hizmet anlayışımızı, Tuzu Biberinin tecrübesiyle harmanlayarak Aliağa’lılara özel bir hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Aliağa’da serpme kahvaltı sektörünün yeterli seviyede olmadığını düşünüyoruz. O yüzden biz seviyeyi yükseltip özel tatlarla Aliağa’lıların damak zevkine hitap etmek istiyoruz.

Sadece Kahvaltı hizmetimizle değil bizim işletmemize özel Mangal bölümüyle de hizmet vermeyi hedefliyoruz. Hamburger, kendi spesiyal köftelerimiz, tostlarımızla ürün gamımızı çeşitlendiriyoruz.

Tüm Aliağa’lı hemşehrilerimizi kahvaltılarımız dışında, güzel bir manzara eşliğinde kaliteli menüler ve genç ve dinamik kadromuzla hizmet sunmak için öğlen ve akşam yemeklerini de bekliyoruz…

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com