Ana sayfa » Güncel » CEMİL BAŞKAN, PARKTA YALNIZ BAŞINA GÖRÜP BAYRAMLAŞTIĞI YAŞLI ADAMIN DERTLERİNE DEVA OLDU…

CEMİL BAŞKAN, PARKTA YALNIZ BAŞINA GÖRÜP BAYRAMLAŞTIĞI YAŞLI ADAMIN DERTLERİNE DEVA OLDU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ramazan Bayramı’nda ilçe turu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kınık’ta parkta tek başına oturan duyma rahatsızlığı olan 86 yaşındaki Cemil Merttürk ile bayramlaştı. Kulak başta olmak üzere göz ve solunum yolları ile ilgili rahatsızlıkları olan Merttürk, Başkan Dr. Cemil Tugay’ın isteği doğrultusunda geçen Salı günü evinden alınarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ne getirildi. Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Bayram Köse, Cemil Merttürk’ü karşıladı.

Cemil Merttürk, ilk olarak Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Sabit Oğuz tarafından muayene edildi ve kulağı temizlendi. Enfeksiyon için ilaç yazılan Merttürk’e daha sonra uzman doktor Hidayet Burcu Aydemir tarafından göz muayenesi yapıldı ve yakını görmesini sağlayacak gözlük reçetesi yazıldı. Merttürk’ün genel tetkikleri de Eşrefpaşa Hastanesi’nde tamamlanarak bir sonraki muayene için ise 30 Nisan tarihi verildi.

Kulaktaki enfeksiyon tedavi edilecek…

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Gaffar Karadoğan, “Öncelikle kulak kurun boğaz hekimimiz tarafından muayene edildi. Kulağında çınlama ve işitme cihazından cızırtı gelmesi gibi yakınması vardı. Her iki kulağında enfeksiyon tespit edildi, kulak kiri (buşon) nedeniyle kulaklarına yıkama yapıldı.

Enfeksiyon tedavisinin ardından tekrar işitme cihazı açısından değerlendirilecek. Aynı zamanda gırtlak kısmında, nefes borusu olarak da adlandırılan trakeada nefes alması için kanülü olması gereken bir hasta. Gümüş kanül temin edip oraya yerleştireceğiz. Gözle ilgili de yaşa bağlı oluşan sarı noktalarla birlikte daha önce olduğu katarakt ameliyatına ait merceklerin sağlam ve yerinde olduğu tespit edildi. Yakını görme konusunda gözlüğe ihtiyacı olduğu için bu konuda da bir tedavi yapıldı” diye konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com