Ana sayfa » Yerel » GEMİ SANDER BAŞKANI KAMİL ÖNAL’DAN BASIN AÇIKLAMASI…

GEMİ SANDER BAŞKANI KAMİL ÖNAL’DAN BASIN AÇIKLAMASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri (Gemi Sander) Başkanı Kamil Önal sökülmek üzere Gemi Söküm Tesislerine getirilen gemilere yönelik olarak basın açıklamasında bulundu. “Tesislerimiz ilgili sivil toplum kuruluşlarına ve basın mensuplarına her zaman açıktır” hatırlatmasında bulunan Önal’ın açıklaması şöyle:

“Son günlerde bazı basın yayın organlarında sektörümüzle ilgili habercilik ettiğine uymayan yayınlar yapıldığı muşahade edilmiştir. Bilgi eksikliği yahut maksatlı olduğunu düşündüğümüz bu ve benzeri haberlerin tekrar etmemesi temennimizdir.

Tesislerimiz, uygulamalarımız, çalışma alanlarımız, yasal ve çevresel süreçlere ait her türlü envanterimiz kamuoyuna, ilgili sivil toplum kuruluşlarına ve özellikle basın mensuplarımıza her zaman açıktır.

Bu nedenle;

İZMİR Aliağa Gemi Söküm Tesislerinde geri dönüşümü yapılmak üzere getirilen gemilere ait hukuksal süreç, denetim, gözetim, çevre mevzuatı ve insan sağlığına ait yükümlülükler ilgili şirket tarafından ayrıntılı bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurulmuştur.

Tesislerimizde, insan sağlığını etkileyecek ve çevreyi tehdit edecek başta Asbest olmak üzere her türlü atık süreçlerinde ilgili yasal mevzuatlara titizlikle uyulmaktadır.

Ülkemiz ekonomisine büyük katkısı olan sektörümüzün yan sanayisi ile birlikte binlerce insanı istihdam ettiği unutulmamalıdır…”

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.17.04.2024

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com