Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA PETROL-İŞ SENDİKASI İLE BEYHAN EMLAK GAYRIMENKUL ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ…

ALİAĞA PETROL-İŞ SENDİKASI İLE BEYHAN EMLAK GAYRIMENKUL ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Petrol-İş Şendikası ile Beyhan Emlak Gayrımenkul arasında sendika üyelerine indirim uygulanmasına yönelik protokol imzalandı.

Sendika şubesinde yapılan protokole Şube Başkanı Hasan Toptan ile Beyhan Yıldırım imza koydu. 18.07.2022 ile 31.12.2023 tarihleri arasını kapsayan protokole göre Petrol-İş üyelerine Beyhan Emlak Gayrımenkul’dan yapacakları gayrımenkul alım ve satımlarında %2 olan komisyon ücreti %50 indirimle %1 olarak uygulanacak.

Gayrımenkul kiralama işlemlerinde de aynı indirim oranı uygulanacak.

İmza töreninden önce açıklama yapan Başkan Toptan: Aliağa’nın en büyük sendikası olarak 4 bin üyemiz var. Hem esnafı desteklemek hem de güçlendirmek amacıyla bu tür protokoller imzalıyoruz. Beyhan Emlak Gayrımenkul hem alım hem de satıştan yalnızca bizim üyelerimize geçerli olmak üzere yüzde 50 indirim yapacak. Hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

Yıldırım ise: “Bu, Aliağa’da Petrol-İş Sendikası ile bir esnaf arasında bu yönde yapılan ilk sözleşmedir. Ülkemiz bir ekonomik kriz’den geçiyor. Aliağa’da gayrımenkul fiyatları çok yükseldi.

Biz esnaf olarak Petrol-İş üyelerine bu anlamda bir destek vermek, katkı sunmak istedik. İmzaları attık, her iki taraf içinde hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum” ifadesinde bulundu.

İmza töreninden sonra günün anlamına binaen fotoğraf çekildi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com