Ana sayfa » Siyaset » ORTAK KARAR: “İYİ PARTİ KURULTAYINA MİSAFİR ALINMAYACAK…”

ORTAK KARAR: “İYİ PARTİ KURULTAYINA MİSAFİR ALINMAYACAK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 27 Nisan’da gerçekleştirilecek İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayına misafir alınmayacağını açıkladı.

Organizasyon komitesi ve Genel Başkan adayları, Koray Aydın’ı temsilen Yetkin Öztürk, D. Müsavat Dervişoğlu’nu temsilen Buğra Kavuncu, M. Tolga Akalın’ı temsilen Rıdvan Uz’un katıldığı toplantıda hiçbir itiraz olmaksızın, oy birliği ile gerçekleştirilecek olan kurultaya misafir alınmaması kararlaştırıldı.

Bu kapsamda düzenlenecek olan kurultaya, Kurultay delegeleri, İl, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ile önceki dönem milletvekillerini katılacak.

Olgun’un yaptığı sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

Kamuoyuna…

İYİ Partimizin 5. Olağanüstü Kurultayını, 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium’da gerçekleştiriyoruz.

Organizasyon komitesi ve Genel Başkan adayları, Koray Aydın’ı temsilen Yetkin Öztürk, D.Musavat Dervişoğlu’nu temsilen Buğra Kavuncu, M.Tolga Akalın’ı temsilen Rıdvan Uz beylerin katılımlarıyla yapılan toplantıda, Aday temsilcilerince hiçbir şerh ve itiraz beyanında bulunulmaksızın varılan komite kararı üzerindeki ortak görüş doğrultusunda, Salonun fiziki şartları ve kapasitesi de dikkate alınarak; Kurultay delegeleri, İl, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ile önceki dönem milletvekillerimiz dışında katılımcı davet edilmemesi kararlaştırılmıştır.

Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken İYİ Parti ailesi olarak Kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com