Ana sayfa » Yerel » GÜL: “İZPEK MAĞDURUYUM, PROTOKOL İMZALAYARAK ALDIĞIM DAİRE’Yİ 2 SENEDİR TESLİM ETMEDİLER…”

GÜL: “İZPEK MAĞDURUYUM, PROTOKOL İMZALAYARAK ALDIĞIM DAİRE’Yİ 2 SENEDİR TESLİM ETMEDİLER…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da ikamet eden Mehmet Gül adlı vatandaş Kuzey Ege Haber’e mesaj gönderip İzpek tarafından dolandırıldığı iddiasında bulundu. Mağduriyetine ilişkin elinde belgeler olduğunu belirten Gül, başka mağdurlarında olduğunu belirtip şu açıklamaları yaptı:

“Aliağa da ikamet etmekteyim, İzpek mağduruyum. Bununla ilgili olarak elimdeki belgelerle savcılığa başvuru da bulundum. Aynı zamanda sizinle de iletişime geçip uğradığım haksızlığı anlatmak istedim.

DAİRE İZPEK’TEN ÇIKMIŞ BANKAYA GEÇMİŞ…

2022 Mart ayında protokol imzalayarak aldım daire’yi. 1 ay sonra tapu hazır olacak dediler. 2 yıla yaklaştık teslimat falan yok. Sonradan örendim ki benim taşınmaz İzpek’ten çıkmış bankaya geçmiş.

AVAKAT, SİZE VERİLECEK DAİRE KALMADI DEDİ…

İzpek’in Avukatı beni aradı, maalesef size verilecek daire kalmadı dedi. Paranın büyük kısmını vermiştim ancak şimdi ne paradan haber var ne de daire’den.

Savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundum. İfade vermek için bekliyorum ve sonradan öğrendim benim gibi bir çok mağdur varmış.

Resmi makamlardan mağduriyetimin giderilmesine ilişkin gerekli girişimlerin yapılmasını istiyor, İzpek’e bir kez daha çağrıda bulunuyorum, dairemi verin, beni daha fazla mağdur etmeyin…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com