Ana sayfa » Yerel » KOÇ; “YAZLIK SARAYLARA KAYNAK BULUNURKEN, ASGARİ ÜCRETLİMİZE KAYNAK BULUNAMADI DENİLMESİ KABUL EDİLEMEZ!..”

KOÇ; “YAZLIK SARAYLARA KAYNAK BULUNURKEN, ASGARİ ÜCRETLİMİZE KAYNAK BULUNAMADI DENİLMESİ KABUL EDİLEMEZ!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa ilçe başkanı Mahmut Koç ve beraberindeki heyet Bahçedere Muhtarı Halil Şenoğlu’nu ziyaret etti.

Saadet Partisi ilçe başkanı Mahmut Koç ziyaretin ardından yaptığı açıklamada muhtarımızın ve köyümüzün sorunları hakkında bilgi aldık. Köyümüzün en başta gelen sorunlarından bir tanesi köprü sorunu diğeri de yalnızca köyümüzün değil milletimizin yaşadığı ekonomik krizdir. Milletimiz geçinemiyor, evine ekmek götürmede zorlanıyor.

İşte son rakamlar dolar 10 lira Euro yaklaşık 12 lira, gram altın 600 lira seviyesinde gitmekte iğneden ipliğe ne varsa zam gelmekte. Bugün 200 liralık bir banknotla girdiğiniz markette sepetin yarısını zor dolduran bir insan nasıl geçimini sağlayacak .Türk lirası erirken ne yazık ki alım gücü ,asgari ücrette erimekte açlık sınırının altında kalmaktadır.

Kamuda 5 maaşlı ,10 maaşlı kimselere huzur hakları konusunda kaynak bulunurken, israfa dönük yatırımlarla bu milletin parasını betona gömerken, yazlık saraylara kaynak bulunurken asgari ücretlimize kaynak bulamadık denmesi kabul edilemez.

Devlet işverene yük olmadan aldığı vergileri kısma yoluna giderek asgari ücreti insani yaşam ücretine döndürmek mecburiyetindedir. Biz bunu Milli Görüş iktidarında 1996 yılında asgari ücretlimize en büyük zamları yaparak gösterdik İnşaallah milletimiz Saadet partisinin iktidarında Yaşanabilir bir Türkiye’yi Yeniden büyük Türkiye’yi görecektir..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com