Ana sayfa » Yerel » BAYIR, ALİAĞA KAPALI PAZAR YERİNİ GEZDİ, ESNAF; “PAZAR’DADA VERESİYE BAŞLADI” DEDİ..

BAYIR, ALİAĞA KAPALI PAZAR YERİNİ GEZDİ, ESNAF; “PAZAR’DADA VERESİYE BAŞLADI” DEDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır saha çalışması yapmaya yönelik olarak geldiği Aliağa’da Belediye’ye ait Kapalı Pazar Yerini ziyaret etti.

Bayır’a ziyaretinde CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Orhan Ulaşzade, Savaş Dağdeviren, CHP İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Durmaz ile Gençlik Kolları yöneticileri eşlik etti.

Yer sofrasında pazar esnafıyla karpuz, peynir, ekmek yiyen Bayır sosyal medya sayfasından ziyaretine ilişkin şu paylaşımı yaptı;

“Aliağa Pazarındayız. Artık bereketli Anadolu toprakları işlenmiyor. Çiftçiyi yalnız bıraktılar, zam üstüne zam. TÜİK rakamlarıyla oynayarak ekonominin çok iyi gittiğini söylüyorlar.

Peki ekonominin iyi olduğundan milletin haberi neden olmuyor. Pazarlar ateş pahası. Pazarcılar bizi halkla karşı karşıya getiriyorlar diyorlar. Kötü yönetim, yanlış ekonomi ve tarım politikalarının sonucu halkımıza yansıyor.

Pazarcılarımız bakkaldan sonra pazarlarda da veresiye dönemi başladığını söylüyorlar. Pazardan 15 liralık alışverişi veresiye yapmakta olan vatandaşlarımız var. Güzel ülkemin güzel insanları bu şekilde yaşamayı hak etmiyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com