Ana sayfa » Güncel » ÖZEL: “TUNÇ BAŞKANI SEVİYORUZ, ONDAN SON DERECE MEMNUNUZ…”

ÖZEL: “TUNÇ BAŞKANI SEVİYORUZ, ONDAN SON DERECE MEMNUNUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İstanbul, Ankara ve Aydın adaylarını açıklayıp, henüz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını açıklamamış olması, sosyal medyada ‘Tunç Soyer’den intikam alınıyor’ şeklinde yorumlanırken, ikili arasında soğukluk olduğu iddia edilince, İzmirliler Özgür Özel’in Grup Başkanvekili iken Tunç Soyer için yaptığı konuşmayı paylaşarak hatırlattı.

Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında yürütülen trol saldırıları ve AKP tehditlerinden sonra mecliste yaptığı konuşmayı, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in sözleri bir trol çalışmasıyla çarptırılmıştır. Bu süreçte söylenen kötü sözleri kabul etmiyoruz. Tunç Başkan’ın İzmir sevgisinden, vatan sevgisinden, bayrak sevgisinden memnunuz. Onu seviyoruz. #TunçSoyerYalnızDeğildir” notuyla kendi hesabından paylaşmıştı.

Son derece memnunuz…
Özgür Özel sonunda Tunç Soyer’in görüntülerini de eklediği videoda Soyer hakkında, “Tunç Başkanın İzmir sevgisinden, vatan sevgisinden, bayrak sevgisinden ve bedenindeki o koca yüreğinden, zihnindeki İzmir için projelerden son derece memnunuz. Kendisini saygı ile selamlıyoruz, onu seviyoruz, ona sahip çıkıyoruz” şeklinde konuşmuştu. O video yıllar sonra yeniden gündem oldu.

Kimseyi cezalandırmayacağız…
Özgür Özel, dün gerçekleşen Parti Meclisi toplantısından sonra ise, adayların nasıl belirleneceğine dair, “Hiçbir belediye başkanını değişim karşıtı diye cezalandırmak niyetinden değilim. Hiçbir belediye başkanı da bize destek verdi diye hak etmediği bir yere gelmeyecek. Bize yakın diye kimseyi kayırmayacağız. Bize mesafeli diye kimseyi cezalandırmayacağız. Bu seçimlerde kazandığımız belediyeleri yeniden kazanmayı hedefleyeceğiz. Belediye başkan adaylarımızı belirlemede tek kriterimiz var; milletin gönlünde yer etmiş, seçildiği günden daha iyi durumda olanlar yeniden aday olacak. Eğer, yaptığı hizmet halkta teveccüh görmüyorsa durumları yeniden değerlendirilecek.” sözlerini kullanmıştı.

Troller pusuda…
Özellikle 14 Mayıs seçimleri sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik sistematik saldırılarda bulunan trol hesaplar, CHP’deki kurultayın ardından yeniden harekete geçti. Trol hesaplar, yandaş medyanın da etkisiyle ‘CHP’de hesaplaşma olduğu ve bu hesaplaşmanın Tunç Soyer’den başlayacağı propagandasını yaygınlaştırıyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com