Ana sayfa » Güncel » “Kızıl Saçlı Kadın, Çok Günahını Aldılar Senin, Verdiğin Mücadeleyi Asla Unutmayacağım, Ben Sana Haksızlık Yapmayacağım…”

“Kızıl Saçlı Kadın, Çok Günahını Aldılar Senin, Verdiğin Mücadeleyi Asla Unutmayacağım, Ben Sana Haksızlık Yapmayacağım…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT içinde İktidar partisinin girişimleriyle bazı bölünmeler yaşanıyor. AKP’li Metin Külünk’ün bu işi organize ettiği ve bu şekilde EYT kitlesinde asıl yönetim dışında birilerinin ortaya çıkıp, bugüne değin verilen mücadele adına konuşmaya başladıkları iddialar arasında.

İşte bu noktada hareketi başlatın kıvılcımı çakan ve EYT’yi Türkiye’nin en büyük sivil toplum dinamiği haline getiren Gönül Boran Özüpak’a yapılan haksızlıklar onun verdiği inanılmaz mücadelenin tanığı olan samimi EYT’lileri adeta isyan ettirdi ve o EYT’lilerden biri duygularını şöyle dile getirdi.:

“Yıllardır sesimizi duyurmak için, haksızlığa karşı olduğun için Kızıl saçlı kadın seni bir türlü anlamaıilar.

Mağdur olan o kadar çok insan var ben buna susamam dedin siyaset yapıyorsun dediler. Kızıl saçlı kadın hep günahını aldılar senin.

Baban hastanede yatarken son nefesini vermek üzere bir dönemde hastane de başında beklediğin dönemde sosyal medyada Gönül Hanımın günlerdir ne oldu da sesi çıkmıyor dediler. Kızıl saçlı kadın hep günahını aldılar senin.

Yakın bir zamana kadar seni yere göğe siğdıramayanlar senin önünde ceket ilikleyenler arkadan iş çevirip kendilerine yer kapma derdine düştüklerinde size bu anlatıldığında yok ya o kardeşim böyle yapmaz diye savunduklarından neler neler gördün, dava için susalım bekleyelim dedin. Sen sustukça hep günahını aldılar senin.

Iktidar ile sorunu görüşmek istedin, millet veryansın sitem etti. Muhalefet ile görüşmek istedin millet yine veryansın. Kızıl saçlı kadın seni bir türlü anlamadılar.

Evinde oturup sosyal medyadan ahkam kesenler hep günahını aldı senin. Ben kaç kere şahit oldum senin gözündeki yaşa. Bunları hak etmedim feryadına. Beş dakika sonra her şeye rağmen olsun be vurun abalıya olsun ben dönmem yolumdan dedin .Kızıl saçlı kadın çok günahını aldılar senin.

Şimdi birileri çıkmış kendilerince zafer naraları atıyor. Biz görüştük, biz yaptık, biz ettik diye. Iktidarı muhalefet muhalefeti iktidar yaparız dedin ya işte o gün başladı nifak tohumları içimize serpilmeye.

Uğradığı haksızlığın içinde gibi görünüp iktidara hizmet edenler, takım tutar gibi hükümeti sahiplenenler EYT davasını değil de iktidara şirin gözükmek için kendilerine dava adamı dediler. Kızıl saçlı kadın çok günahını aldılar senin.

.Elbette bu mağduriyet bitecek öyle ya da böyle bu yasa çıkacak birileri gidip bankadan emekli maaşı alacak. Maalesef nankör bir toplumuz. Kimsenin diline aklına bir kızıl saçlı kadın vardı bizim için çok uğraştı gelmeyecek olduğunu bile bile hala Eyt mücadelesi içindesin.

Ah kızıl saçlı kadın başkasını bilmem ama ben kendi adıma diyorum ki seni ve verdiğin EYT mücadelesini asla unutmayacağım ve sana bir EYT sözüdür ki ilk emekli maaşımda 100 tl çerçeve yapIp katıldığım miting fotosu ile senin fotonu duvara asacağım.

Kızıl saçlı kadın ben sana haksızlık yapmayacağım…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com