Ana sayfa » Siyaset » “YILLARCA EĞİTİM HAKKINI KULLANMAKTAN YOKSUN BIRAKILAN KADINLARIMIZA EĞİTİM HAKKINI BİZ VERDİK..”

“YILLARCA EĞİTİM HAKKINI KULLANMAKTAN YOKSUN BIRAKILAN KADINLARIMIZA EĞİTİM HAKKINI BİZ VERDİK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadın Muhtarlarla Buluşma etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde konuşan Erdoğan, “Bizim siyaset hayatımızdaki en önemli mücadele alanlarımızdan biri de kadınlarımızı haklarına kavuşturmak olmuştur. Kimse eğitim ve öğretim hakkından yoksun bırakılamaz demesine rağmen yıllarca eğitim hakkını kullanmaktan yoksun bırakılan kadınlarımıza eğitim hakkını biz verdik” dedi.

Kadın cinayetleri konusunda yargıda yaşanan sorunları da gündeme getiren Erdoğan, “23 yerden bıçaklıyor, hakim sen nasıl oluyor da böyle birisini serbest bırakıyorsun” diye konuştu.

AYÇİÇEK YAĞI AÇIKLAMASI..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemdeki ayçiçek yağı tartışmaları üzerine de konuştu. Erdoğan, “Bizim ayçiçeği zeytinyağı, böyle bir sorunumuz yok. Bunu muhalefet ülkemizi darda göstermek adına bu kampanyayı yürütüyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un yarınki ziyaretinin ardından perşembe günü de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in Türkiye’ye geleceğini açıkladı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com