Ana sayfa » Siyaset » YENİDEN REFAH PARTİSİNİN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜR ERDEM ÜNAL’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI…

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜR ERDEM ÜNAL’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeniden Refah Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Hür Erdem Ünal, İlçe binasında kalabalık bir partili grup ve basın mensuplarına yönelik adaylık açıklamasında bulundu. Ünal şunları söyledi:

“Değerli basın mensupları çok kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, Aliağa’mızın güzide vatandaşları, hepiniz hoş geldiniz. Sözlerime rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın şu sözüyle başlamak istiyorum;

‘’Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır.’’

Öncelikle Başta bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Dr. FATİH ERBAKAN’a İl Başkanımız CEMAL ARIKAN’a ve İl Başkan Yardımcımız Murat Avcıoğlu ile İlçe Başkanımız Hüseyin Eryılmaz ve yönetimine sizlerin huzurunda teşekkür ederim.

Ben Hür Erdem Ünal,1978 İzmit doğumluyum. 3 kardeşin en küçüğüyüm. İlkokulu İzmit’te, ortaokul ve liseyi 1989 yılında yerleştiğimiz Aliağa’ da okudum. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisat fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra Yedek Subay olarak 2003 yılında vatani görevimi Hakkâri de tamamladım. Aslen Nevşehir’ li olup, evli ve bir kız çocuk babasıyım.

Siyasi hayatım 2003 yılında Ak partide belediye meclis üyesi adayı olarak başladı gençlik kolları ve ana kademede ve birçok farklı görevlerde bulunduktan sonra fikir ayrılıkları sebebi ile yaklaşık 1 sene önce istifa ettim ve 2023 genel seçimlerinden sonra YENİDEN REFAH PARTİSİ saflarına katıldım

15 yıllık belediye tecrübem içerisinde ALİAĞA KENT KONSEYİ kurucu Genel Sekreterliği, BAKIRÇAY BELEDİYELER BİRLİĞİ, TURİZM VE ALTYAPI BİRLİĞİ, ÇANDARLI KÖRFEZİ BELEDİYELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİKLERİ, ALİAĞA SPOR KULÜBÜ yöneticiliği, AK MASA MÜDÜRLÜĞÜ VE PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNDE satın alma ve personel işleri görevlerim bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra ilçemizin hatırı sayılır sivil toplum örgütlerinden Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığında bulundum.

35 yıldır ikamet ettiğim, çocukluk ve gençlik yıllarımı geçirdiğim, her bir köşesinde çocukluk ve gençlik anılarımın olduğu, havasını soluduğum ve yürekten sevdiğim Aliağa’nın gelişimine, büyümesine ve değişimine tanık olan bir kardeşiniz olarak karşınızda bulunuyorum. Siyasetin insanlara hizmet üreten bir araç olduğu bilinciyle, yine insan odaklı düşünen bir parti içerisinde görevler alarak Aliağa’nın bu gelişim ve değişim serüveni içerisinde yer aldım ve bu önemli kente katkı koymaya çalıştım.

Cennet ülkemizin bu önemli coğrafyasında, tarihten bugüne kadar yaşadığı sorunların, millet olma, bir ve beraber olma bilinci sayesinde üstesinden gelebileceğine inanarak yola çıkan ve halka hizmeti hakka hizmet bilen bir anlayışı, yolunda ışık kabul eden değerli partimizin bir ferdi olarak, hizmet aşkıyla doluyum.

Liderimiz Sayın FATİH ERBAKAN’ın ve etrafında şekillenen kadroların, bu güzel ülkeye ve dünyaya bakışının ardında, asırlardır üzerine toprak atılmış bir milleti şaha kaldırmak olduğunu gören ve bu yüce ideal uğruna her türlü zorluğa göğüs gererek çalışmaya, üretmeye devam eden, azmini rehber ve ilke kabul ederek yoluma devam etme inancında ve kararlılığındayım.

Aliağa gibi Türkiye’nin ekonomi, enerji ve sanayi anlamında gözbebeği bir ilçede, bu inanç ve kararlılıkla, Aliağa da hizmet üretmek, burada yaşayan insanlarımızın sorunlarını en aza indirmek, gençliğin enerjisini en verimli şekilde kullanmak, doğru, adil, ahlaklı ve sürdürülebilir, pozitif gelişmeyi hayata aktarabilmek en öncelikli hedefim olacaktır. Ortak aklın, tek akla nazaran her zaman daha güçlü olduğu bilincini, hizmet üretme anlayışını merkezinde tutacak ve birlikte yönetmenin erdemini tüm halkımızla paylaşacağım.

Bir milletin, bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini en iyi şekilde gösteren bir tarihe sahip olmak, benim en itici gücüm olacak, partimizin ilkeleri olan adil düzen ve ahlaklı belediyeciliğin Aliağa da da en iyi örneği olmak için, var gücümle çalışacağım.

İdealler hayata geçirildiğinde meyvelerini verir. Siyaset, yerel de ve genel de idealleri hayata geçirmek için ve bu necip milletin dünya sahnesinde hak ettiği yeri alması için en iyi araçtır.

Bu demokratik süreçte, partimiz içerisinde birlik ve beraberliğin, asla bozulmayacak bir dava şuuruyla yol alacağına olan inancım tamdır. Yine, demokratik hakkını kullanarak, Aliağa’mıza değerli katkılar koymak isteyen her adayın, aynı ideallere sahip olduğuna inanıyorum.

Rabbim, bu ülkede taş üstüne taş koyacak herkesin yar ve yardımcısı olsun. Yine sözlerimi rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın şu sözüyle bitirmek istiyorum.

‘’Bir çiçekle bahar olmaz. Ama! Her bahar bir çiçekle başlar. ‘’

Bugün buraya gelerek şahsımla birlikte İlçe yönetimimizi onore eden sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, değerli şahsınızda tüm Aliağa’lı hemşerilerimize sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum…

Basın toplantısı Ünal’ın basın mensuplarının sorularını yanıtlamasıyla sona erdi…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com