Ana sayfa » Spor » KARŞIYAKA’NIN EN BÜYÜK GÜCÜ: 6. ADAM ÇARŞI…

KARŞIYAKA’NIN EN BÜYÜK GÜCÜ: 6. ADAM ÇARŞI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 8. haftasında Çağdaş Bodrum’u evinde 90-82 mağlup eden Karşıyaka 3’te 3 yapıp yoluna devam etti.

Karşıyaka, ligin 9.haftasında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Beşiktaş Emlakjet takımını misafir edecek. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma 25 Kasım Cumartesi günü saat 18:00’da oynanacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka, oynadığı 8 müsabakada 5 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 5.sırada mücadele ediyor.

Yeşil kırmızılılar FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet alarak yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ufuk Sarıca ve ekibi bu sezon iki kulvarda zirveye oynuyor.

Karşıyaka için, her iki maç oldukça önemli. Hem Türkiye Ligi’nde hem de FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Karşıyaka’yı taraftarı her zaman olduğu gibi bu kritik haftada da yalnız bırakmıyor.

Karşıyaka’nın tek taraftar grubu olan Çarşı’nın lideri Taner Ütüklerli, kulübünün her alanda başarılı olması için emek veren isimlerin başında geliyor. Ütüklerli, üstlenmiş olduğu bu sorumluluğu gereği Karşıyaka’nın bu önemli iki maçı öncesi, Çarşı’nın itici bir güç olarak salonda yer alacağını belirtti. Yönetime de 6. adam olma gereği Çarşı’nın Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nun en etkileyici noktalarında bulunmaları gerektiğini hatırlattı.

İşte Taner Ütüklerli’nin o açıklaması:

YEŞİL SAHALARDA PARKE SALONLARDA….
KARŞIYAKA ÇARŞI !

Basketbolda bu hafta Cumartesi günü BJK ile önümüzdeki Çarşamba günü de Strasbourg ile kritik 2 maça çıkıyoruz.

BJK ile şampiyonluk yolundaki bir engeli aşmak için, deplasmanda 15 sayı farkla kaybettiğimiz STRASBOURG ile de 16 sayı farkla galip gelerek avantajlı olmak için ciddi maçlar oynayacağız.

Hem yönetimimiz hem takımımız rahat olsun KARŞIYAKA ÇARŞI olarak her iki maçta da her zaman olduğu gibi Altıncı oyuncu olmaya hazırız !
Yeter ki Salonun hep oturduğumuz tarafı ile karşı taraftaki her zaman tezahürat yapan kardeşlerimizin olduğu bölümü pota arkası dahil bize ayırın !

Önce BJK yi mağlup eder , STRASBOURG u da 16 değil 30 sayı farka boğarız evelallah…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com