Ana sayfa » Güncel » METEOROLOJİ’DEN MARMARA BÖLGESİ İÇİN FIRTINA UYARISI!…

METEOROLOJİ’DEN MARMARA BÖLGESİ İÇİN FIRTINA UYARISI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Marmara ve Kuzey Ege denizlerinde bugün fırtına beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara’nın batısında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın bugün 09.00-23.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor.

VALİLİK UYARDI!…

İstanbul Valiliği, kentte etkili olması beklenen kuvvetli rüzgâr ve fırtına nedeniyle tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre bugün İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiği ifade edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına 40-60 km/saat, hamlesi 75 km/saat şeklinde esmesi beklenmektedir. Bu sebeple vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

Öte yandan, Marmara ve Kuzey Ege denizlerinin kuzeyinde rüzgarın bugün sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

SARI KODLA UYARI YAPILAN KENTLER…

Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com