Ana sayfa » Güncel » KENDİNİ AMBULANSA KİLİTLEDİ: “OKSİJEN TÜPLERİNİ AÇTIM, BAKAN GELMEZSE AMBULANSI PATLATIRIM” DEDİ…

KENDİNİ AMBULANSA KİLİTLEDİ: “OKSİJEN TÜPLERİNİ AÇTIM, BAKAN GELMEZSE AMBULANSI PATLATIRIM” DEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sağlık Bakanlığı önünde sağlık çalışanı kendisini ambulansa kilitledi.

Tele 1’in aktardığına göre; sağlık çalışanı “Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı buraya gelmezse ambulansı patlatırım. 3 saattir onkoloji hastası için hastane arıyorum. Servise teslim edemedim. Yoğun bakımlık hasta. Bu eylemi hasta haklarını savunmak adına yapıyorum. ” dedi.

Sağlık çalışanı kendisini ikna etmeye gelenlere megafonla “Ben terörist değilim. Kimse gelmesin, sağlık bakanı gelene kadar buradayım. Vatandaşlara zarar vermek istemiyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam vatandaş ne yapsın. Bu eylemim devlete zarar vermek amacıyla değil. Hasta haklarını savunmak için bu eylemi yapıyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam; hastalar, hasta yakınları, bu millet ne yapsın?” ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanı taşıdığı hastaya hastane bulmak için uzun süre dolaştığı, gittiği kurumlardan farklı kurumlara gönderildiği gerekçesiyle eylemi gerçekleştirdiği aktarıldı.

Tele 1 muhabiri Sercan İke’nin aktardığına göre; ambulansın önüne itfaiye aracı çekilirken, basın mensupları bölgeden uzaklaştırıldı. Bakanlık personelleri sağlık çalışanı ile görüşürken itfaiye ekipleri tazyikli su ile müdahaleye için de hazırlık yaptı.

Sağlık çalışanı araçtan çıkartıldı, basın mensuplarına yayın yapmayın uyarısı yapıldı. Araçta incelemeler sürüyor.

İleri Haber’den İzel Sezer sağlık çalışanının kendisini ambulansa kilitlediği anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com