Ana sayfa » Kültür-Sanat » ASEV Yaz Kursları Başlıyor…

ASEV Yaz Kursları Başlıyor…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Güçlü ve deneyimli eğitimci kadrosuyla Aliağalıların sanat hayatına renk katan Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV), yaz dönemi kursları için kapılarını açıyor. ASEV yaz kurslarına katılmak isteyenler başvurularını 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında Aliağa Gençlik Merkezi’ne yapabilecek.

Küçükten büyüğe herkesin katılabileceği kurslarda kursiyerler; Bağlama (9 yaş ve üzeri), Bale (6 yaş ve üzeri), Çocuk Tiyatrosu (9 yaş ve üzeri), Gitar (9 yaş ve üzeri), İşaret Dili (18 yaş ve üzeri), Keman (9 yaş ve üzeri), Ney (9 yaş ve üzeri), Piyano (9 yaş ve üzeri), Resim (9 yaş ve üzeri), Modern Danslar (6 yaş ve üzeri), Türk Sanat Müziği Korosu (9 yaş ve üzeri), Ud (9 yaş ve üzeri), Yetişkin Tiyatrosu (16 yaş ve üzeri) branşlarında eğitim alma imkanı bulabilecek.

Yaz Kursları 1 Haziran’da başlayacak olup 31 Ağustos’ta son bulacak. Kurs kayıtları Aliağa Gençlik Merkezi 2.Kat ASEV öğrenci işlerinden gerçekleştirilecek. Vatandaşlar Aliağa Gençlik Merkezi’nin 0232 616 7071 numaralı hattını arayarak detaylı bilgi alabilirler.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com