Ana sayfa » Siyaset » “SEÇİMİN GÜVENLİĞİNİ GÖLGELEYECEK BİR ŞEY OLURSA BUNUN SORUMLU SADAT’TIR…”

“SEÇİMİN GÜVENLİĞİNİ GÖLGELEYECEK BİR ŞEY OLURSA BUNUN SORUMLU SADAT’TIR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askeri şirket SADAT’ın önüne gitti.

Kılıçdaroğlu’nun günlük programında, SADAT’a gideceği yer almıyordu. Kılıçdaroğlu’nun elindeki mavi dosya ise dikkat çekti.

“TÜRKİYE PARAMİLİTER GÜÇLERE TESLİM OLMAZ..”

Kılıçdaroğlu, SADAT önünde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şunu herkesin bilmesini istiyorum Türkiye asla paramiliter kurumlara teslim olmaz. Seçim güvenliği önemlidir. SADAT paramiliter bir kurumdur. Yakın zamana kadar Erdoğan’ın danışmanlığını yapıyordu.

Önünde bulunduğumuz SADAT bir paramiliter kuruluştur. Düne kadar Erdoğan’ın danışmanlığını yapıyordu bunlar. Hedefleri arasında gayrı nizami hak eğitimi de var. Dikkatini çekmek isterim kamuoyunun yani sabotaj, baskın, pusu kurma, tahrip, suikast, ve tehdiş. Arapça terör tehdiş olarak tanımlanıyor. Türkçesi de terör. Aynı zamanda terörist yetiştiren bir kuruluş. Suriyeli teröristlerin buraya gelişinde en büyük rol oynayan bu kuruluştur.

“SEÇİMİN GÜVENLİĞİNİ GÖLGELEYECEK BİR ŞEY OLURSA BUNUN SORUMLU SADAT’TIR..”

Erdoğan’a şunu sormak isterim. Sen bu kuruluşla neden işbirliği yaptın, bu kurumu hangi gerekçeyle danışman yaptın?

CHP demokratik yollarla bu ülkede seçimin yapılması için her türlü çabayı gösterecektir. Seçimin güvenliğini gölgeleyecek bir şey olursa bunun sorumlusu SADAT’tır.

“KAÇ TANE TERÖRİST YETİŞTİRDİNİZ?”

Biz bu ülkede gerçek demokrasiyi getirene kadar mücadeleyi sürdüreceğiz.

Buraya CHP’li kadın milletvekilleri de dahil olmak üzere çok sayıda vekille geldik. Hiçbir şekilde basına bu olayı vermek istemedik. Kişileri de rencide etmek istemedik. Kim size destek veriyor, kaç kişiyle sabotaj yapmak üzere yetiştirdiniz, kaç tane terörist yetiştirdiniz? Korkunun ecele faydası yok, hiç kimse unutmasın bu ülkede CHP var.”

“İÇERİDEKİ KİŞİ KENDİSİNİN DE BURADA MİSAFİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ ONLAR DA KAYBOLDU ŞİMDİ GÖRÜNÜRDE KİMSELER YOK..”

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte SADAT önüne giden heyette yer alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, içerideki yetkililerle temas kurmaya çalıştı. SADAT binası içindeki bir görevliyle konuştuğunu aktaran Altay, “İçerideki kişi kendisinin de burada misafir olduğunu söyledi. Buranın yetkilisiyle görüşmek istediğimizi, sayın genel başkanımızın bir çay içip kendilerine birkaç soru soracağını söyledim. Onlar da kayboldu. Şimdi görünürde kimseler yok” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TWEET YAĞMURU…

Kılıçdaroğlu, SADAT önünde yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

”SADAT bir paramiliter kurum. Yani işleri suikastçı, provokatör ve terörist yetiştirmek. Erdoğan kaçakları da ülkeye bu kafayla soktu” diyen Kılıçdaroğlu, ”Başka ülkelerin camilerinde bu paramiliter kafayla namaz kılacaktı, ne oldu? 8 milyon sığınmacı Türkiye’nin cenaze namazını kılmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ”Erdoğan al şu paramiliter artıklarını, ne yaparsan yap. Seçim yaklaştıkça zulmünü artırma niyetindesin biliyorum. SADAT’tan da medet umuyorsan bil ki her türlü pisliğe karışmış bu zorbalardan zerre korkuyorsak namerdiz” ifadelerini kullanırken; paylaşımlarının devamında şunları yazdı:

”Siyasi cinayetler demiştim. Karanlık odaklar var demiştim. Hangi maşalar kullanılacak bu karanlık işlerde? Kimler hangi hedefler için devreye girecek? Her türlü kaostan SADAT gibi paramiliter danışmanlar sorumlu tutulur. Bil. Öyle heveslere girişme.

”SOKAKLARIMIZI TESLİM ETMEYECEĞİZ..”

Erdoğan şunu sakın aklından çıkarma. Muhalefet yüreklidir. Muhalefet cesurdur. Muhalefet Türkiye’dir. Buradan mafyacıklara da sesleniyorum. Size de sokaklarımızı teslim etmeyeceğiz.

”BU SEÇİMLER OLACAK..”

Ve son olarak halkımız, bu seçim olacak. Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak. Sizler sandığa gidip rahatça oyunuzu vereceksiniz. CHP var. 100 yıldır buradayız. Merak etmeyin…”

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com