Ana sayfa » Kültür-Sanat » MUHTEŞEM ÖDÜLLERLE DOLU 23 NİSAN YARIŞMASI’NA SON BAŞVURU YARIN..

MUHTEŞEM ÖDÜLLERLE DOLU 23 NİSAN YARIŞMASI’NA SON BAŞVURU YARIN..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi’nin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılına özel olarak düzenlediği, muhteşem ödüllerle dolu, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında sadece e-posta üzerinden yapılabilen başvurular yarın saat 12.00’de son buluyor.

Alanında uzman jüri ekibinin değerlendirmeleri sonucunda dereceye girecek öğrenciler, dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı saat gibi muhteşem hediyelerle ödüllendirilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100.Yılı, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına; ilkokul 1,2,3 ve 4.sınıf öğrencileri resim, ortaokul 5 ve 6.sınıf öğrencileri şiir, 7 ve 8.sınıf öğrencileri ise kompozisyon dallarında katılabilecek.

Aliağa Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğindeki yarışmada eserler 20 Nisan 2020 Pazartesi günü saat 12.00’ye kadar boyutu 20 MB’den düşük olacak şekilde  [email protected] adresine mail olarak gönderilebilecek. Öğrenciler aynı zamanda yarışma hakkında bilgi almak için 0554 533 8631 numaralı telefonu arayabilecekler.

Kendi kategorilerinde birinci olan öğrenciler dizüstü bilgisayar, ikinciler tablet, üçüncüler ise akıllı saat ile ödüllendirilecek. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü adreslerine teslim edilecek.

YARIŞMA BİLGİLERİ..

Şiir ve kompozisyonlar bilgisayar ortamında ‘Times New Roman’ yazı tipinde, 12 punto boyutunda, Türkçe dil bilgisi kurallarına uygun olarak yazılmalıdır. Şiirde ölçü kullanıp kullanmamak serbest olup, yazılan şiirler iki sayfayı geçmeyecek şekilde olmalıdır.

Resim alanındaki eserlerde ise resim tekniği ve malzemeler serbesttir. Yarışmaya kabul edilecek resimlerin boyutu A3 olup, kaliteli çözünürlükte fotoğrafı çekilerek başvuru mail olan [email protected] adresine gönderilmelidir..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com