Ana sayfa » Kültür-Sanat » Çiğdem Çimen: “BİN PINARLI İDA’NIN ÇİĞDEMİNDEN. BÜTÜN YAZILARIM…”

Çiğdem Çimen: “BİN PINARLI İDA’NIN ÇİĞDEMİNDEN. BÜTÜN YAZILARIM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Kelimelerin enerjisi, mücadeleme güç kattı. Kendim olmayı, yazmayı ve üretmeyi seçtim. Yeni kitabım da emeği azimle harmanlamayı seçti.

Sevgili okurlarım, sizler de bu inanmışlığın hikâyesine ortak olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. ‘’BİN PINARLI İDA’NIN ÇİĞDEMİNDEN… Bütün Yazılarım’’ başlıklı en son kitabım, bugün itibariyle size emanet. Bir kez daha karşınıza çıkmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.

Sizlerin de bildiğiniz üzere; önceki kitaplarım, çeşitli satış mecralarında ve kitapçılarda yer almıştı.

Yeni kitabım içinse böyle bir durum söz konusu değil. Nasıl, birçok yazıma kaynaklık eden köylere, etkinliklere, mücadele alanlarına ve diğer yerlere kendi olanaklarımla gittiysem, kitabımın sizlere ulaşmasını da bizzat kendim sağlayacağım. Bu nedenle kitabımı doğrudan benden edinebilirsiniz.

Elbette, davet edileceğim imza günlerinde ve kitap fuarlarında adınıza, kitabınızı imzalamaktan onur ve mutluluk duyacağım.
Kitabımın içeriğine zaten sizler hiç de yabancı değilsiniz. Bundan dolayı kitabımı anlatmayacağım. Yorumu ve değerlendirmeyi tamamen sizlere bırakıyorum. Kitabımın hayat bulması adına, ilk günden beri desteğini esirgemeyen Eğitimci-Yazar Şahin Boran’a sonsuz teşekkürler.

Kitabımın hemen başında yer alan, bana ve kitabıma dair ele aldığı yazısı için ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Şahin beyin, beni hem çok mutlu eden hem de oldukça duygulandıran yazısının yorumunu ve takdirini de sizlere bırakıyorum. Umarım, sizler de aynı düşünceyi paylaşırsınız.

Ve teşekkürlere kaldığım yerden devam ediyorum. Bugüne kadar kitaplarımı edinme nezaketi gösteren siz değerli okurlarıma ve her zaman, her koşulda ben olduğum için yanımda olan dostlara çok ama çok teşekkür ediyorum.

Son teşekkürümü de doğduğum günden bugüne beni asla yalnız bırakmayan, şartsız koşulsuz seven, aldığım her kararda, attığım her adımda yanımda olup beni destekleyen, ‘’iyi ki onların kızıyım’’ dediğim canım aileme…

Sevgili okurlarım, yeni bir yazıda buluşmak umuduyla şimdilik hoşçakalın. Yolunuz sevgiden, iyilikten, üretmekten ve paylaşmaktan geçsin.
Kitabımı edinmek isteyenler için:

İletişim: 0554 247 11 88
Mail: [email protected]

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com