Ana sayfa » Güncel » MADONNA: “BAĞIŞ YAPABİLECEĞİNİZ EN İYİ YER AHBAP” DEDİ, HALUK LEVENT’TEN TEŞEKKÜR GELDİ…

MADONNA: “BAĞIŞ YAPABİLECEĞİNİZ EN İYİ YER AHBAP” DEDİ, HALUK LEVENT’TEN TEŞEKKÜR GELDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kahramanmaraş merkez üssü olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lık depremler, 30 binin üzerinde can kaybına neden oldu. Sanat camiası yaşananlar sonrası tek yürek olurken, dünyaca ünlü isimler de Türkiye’deki depreme kayıtsız kalmadı. Bu isimlerden biri de ABD’li şarkıcı Madonna oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!” ifadelerini yazan Madonna, AHBAP platformuna bağış çağrısında bulunmuştu.

Madonna paylaşımının sonuna, “The Best Place to Donate is—-ahbap.org” (bağış yapabileceğiniz en iyi yer ahbap.org) ifadesini yazmıştı.

Madonna’nın sosyal medya hesabından yaptığı ‘bağış’ paylaşımına, AHBAP’ın kurucusu ve başkanı Haluk Levent’ten yanıt geldi. Levent, Twitter’dan, ” Thank you Madonna” diye yazdı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com