Ana sayfa » Kültür-Sanat » DAHA VİZYONA GİRMEDEN 38 MİLYON DOLAR HASILAT YAPTI!…

DAHA VİZYONA GİRMEDEN 38 MİLYON DOLAR HASILAT YAPTI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-13 yıldır yolu gözlenen Avatar’ın ikinci filmi Avatar: The Way of Water, ülkemizde bu hafta vizyona giriyor. Film, ön gösteriminde ve vizyona girdiği az sayıda sinemada izleyenlerden olumlu tepkiler almayı başarmıştı. Haliyle zaten büyük beklentiyle beklenen filme olan merak da artmıştı.

İşte bu merak, şimdiden yapımcıların banka hesabına da yansımaya başladı. Avatar: The Way of Water, henüz vizyona girmeden sadece ABD’de 38 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Bu hasılat sadece biletlerin ön satışlarından elde edilirken, toplam hasılat beklentisi de ağızları açık bıraktı.

Filmin ilk haftasındaki hasılatı, ilk filmden iki kat fazla olabilir:

Avatar: The Way of Water, sektör kaynaklarına göre ilk haftasında sadece ABD’de 150 milyon dolar ila 175 milyon dolar arasında hasılat elde edebilir. Bu sayı, 2009’da vizyona giren serinin ilk filminde 77 milyon dolar idi.

Filmin toplam hasılatı ise şu anda tahmin edilemiyor. Serinin ilk filmi, tüm satışlar ve sinemalar ile ABD’de 760 milyon dolar, dünya çapında toplam 2 milyar 922 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. Film, bu hasılat ile günümüzün en çok hasılat yapan filmi unvanını taşımaya devam ediyor.

Avatar: The Way of Water fragmanı:

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com