Ana sayfa » Siyaset » “SAYIN BAŞKAN, HİÇ MORALİNİ BOZMA, BİZE HÜZÜN YAKIŞMAZ, ÇÜNKÜ BİZ HAKLIYIZ…”

“SAYIN BAŞKAN, HİÇ MORALİNİ BOZMA, BİZE HÜZÜN YAKIŞMAZ, ÇÜNKÜ BİZ HAKLIYIZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmmaoğlu, YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası çarptırıldı. Kararın kesinleşmesi haline siyasi yasak da uygulanacak.

Temaslarda bulunmak için Almanya’ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mahkeme kararının ardından İstanbul’a acil dönüş yaptı.

Özel uçakla İstanbul’a gelen CHP liderini İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’li vekiller karşıladı.

Atatürk Havalimanı’nda bir araya gelen İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından Saraçhane’ye geldi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA…

Saraçhane’de İmamoğlu ve CHP heyeti ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, “Başkan bize hüzün yakışmaz. Çünkü biz haklıyız. Haklı olduğumuz sürece her zaman gülümsemeliyiz” dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

“Bütün bu haksızlıkları düzelteceğiz. Ekrem Başkanın haksızlığa uğraması aslında 16 milyon insanın hakkının gasp edilmesi anlamına geliyor. Eğer bir yargı 16 milyon insanın hakkını gasp ediyorsa o yargı yargı değildir. O yargı birilerinin idaresine teslim etmiş yargıdır. Onlara biz hakim demeyiz. Hakim olanların egemen olduğu bir yargıdır o yargı. Sayın Başkan hiç moralini bozma. Gülümsemeni sürdür hayata gülümsemeyle bak. Eşine çocuklarına gülümsemeyle bak ve 16 milyon insana gülümsemeyle hizmet et. Bundan en ufak bir endişen olmasın 16 milyon seni kucaklıyor.

Ayrıca benzer bir olay İzmir’de belediye başkanımız için de yapıldı. 100 küsür yılla yargılandı ve beraat etti. Aziz Kocaoğlu İzmirlilere hizmet etti. Senin de başarılarını kıskanıyorlar, hazmedemiyorlar. İstanbul’un rantına doyamadılar…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com