Ana sayfa » Yerel » KOCABIYIK: “ESKİMİŞ, KÖHNEMİŞ, SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ NE VARSA DEĞİŞTİRECEĞİZ…”

KOCABIYIK: “ESKİMİŞ, KÖHNEMİŞ, SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ NE VARSA DEĞİŞTİRECEĞİZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçmiş dönemde Aliağa DSP İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Aliağa’lı İşadamı Osman Nuri Kocabıyık bu kez, değişimi biz gerçekleştireceğiz parolasıyla Türkiye Değişim Partisiyle yola koyuldu.

Yerel basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelen Kocabıyık ekibiyle verilen seçim stardına yönelik açıklamalarda bulundu. Kocabıyık Parti yönetiminden aldığı ile başkanlığı görevinden hemen sonra 60 kişilik üye kaydıyla kolları sıvadığını ve değişimi gerçekleştirmek için çalışmalara başladıkları ifadesinde bulundu.

Kocabıyık şöyle devam etti:

Yaklaşık iki yıl kadar bir süre siyasetten uzak kaldım. Türkiye Değişim Partisi’nin kurucusu Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile uzun zamandır görüşme halindeydik.

Bu görüşmeler sonucunda benim Aliağa’da Türkiye Değişim Partisi’nin İlçe Başkanlığı görevini üstlenmemi istediler. Her şeyin güzel olacağı inancıyla bu görevi üstlendim. Atamamız gerçekleşti, yakın bir zamanda kongremizi de yapacağız.

“Hep birlikte bir davanın, bir sevdanın peşinden gidiyor, uzun, ince bir yoldan geliyoruz. Kısır çekişmelerden, birikmiş sorunlardan, yerimizde saymaktan bıktık.

Halkın gerçek gündemini, biliyor ve takip ediyoruz. EYT’lilerin, esnafın, çiftçinin, öğretmenin, engellilerin, polislerin, uzman erbaşların sorunlarını biz dile getiriyoruz. Çözüm önerilerinde bulunuyoruz.

TDP, ÜLKEYİ YÖNETECEK KADRODA YER ALACAK…

Şunu söyleyebilirim, seçimler bittiğinde, ülkeyi yönetecek kadronun içinde Türkiye Değişim Partisi olacaktır.

Siyasette her an ve her gün karşınıza yeni imkânlar ve zorluklar çıkar. Sizler de şundan emin olun ki Türkiye Değişim Partisi er veya geç iktidar olacak ama bu asla çok geç olmayacak.

POLEMİKLERE GİRMİYOR, HERKESE LAF YETİŞTİRMİYORUZ…

Türkiye Değişim Partisi yeni siyaset anlayışını temsil eden bir partidir. O ne dedi? Bu ne dedi? Kime dedi? Niye dedi? Biz bunları konuşmuyoruz. Polemiklere girmiyor, herkese laf yetiştirmiyoruz. Türkiye’nin meselelerine ayırmamız gereken vakti çarçur etmiyoruz.

“ESKİMİŞ, KÖHNEMİŞ, SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ NE VARSA DEĞİŞTİRECEĞİZ…

Bizim siyaset anlayışımız doğruları da yanlışları da söylemek ve çözüm göstermek üzerinedir. Biz, elitler için değil, millet için siyaset yapıyoruz. Bu nedenle, siyasetin elitleri, siyasetin efendileri, bizden rahatsızlar. Asla ama asla, bu ülkenin kaderini elitlerin eline bırakmayacağız. Eskimiş, köhnemiş, son kullanma tarihi geçmiş ne varsa hepsini değiştireceğiz.

Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim, sağolun, varolun…”

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com