Ana sayfa » Güncel » HİRANUR VAKFININ İNTERNET SİTESİ HACK’LENDİ, ATATÜRK’ÜN: “EN GERÇEK TARİKAT, UYGARLIK TARİKATIDIR” SÖZLERİ YAZILDI…

HİRANUR VAKFININ İNTERNET SİTESİ HACK’LENDİ, ATATÜRK’ÜN: “EN GERÇEK TARİKAT, UYGARLIK TARİKATIDIR” SÖZLERİ YAZILDI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşında kızı H.K.G.’yi 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikâhla evlendirmesine ve H.K.G’nin cinsel istismar maruz kalmasının ardından vakfın sitesi hacklendi. Siteye Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri konuldu.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G’nin 6 yaşından itibaren bir cemaat mensubu ve aynı zamanda komşuları olan bir yetişkin erkek tarafından cinsel istismara uğradığı; 13 yaşında bu kişiyle nişanlanıp 14 yaşında evlendirildiği; 17 yaşında anne olduğu; 18 yaşında ise resmi nikahının kıyıldığı ortaya çıktı.

İstismarın ortaya çıkmasının ardından Hiranur Vakfı’nın, internet sitesi hacklendi.

ATATÜRK’ÜN SÖZLERİ YAZILDI…

Sitenin ana sayfasına Mustafa Kemal Atatürk’ün gericiliği sembolize eden dört başlı canavarı “İnkılap” kılıcı ile öldürmesine dair illüstrasyon konuldu.

Altında ise Mustafa Kemal’in “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır” ifadelerine yer verildi.

SİTE KAPATILDI…

Vakıf hacklenmesinin ardından siteyi kapattı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com