Ana sayfa » Siyaset » MUHALEFET LİDERLERİNDEN BAKAN KOCA’YA: “SABREDİLECEK DURUM KALMADI, SÖZÜNÜ TUT!…”

MUHALEFET LİDERLERİNDEN BAKAN KOCA’YA: “SABREDİLECEK DURUM KALMADI, SÖZÜNÜ TUT!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2020 yılında sağlık personeli alımı yapılacağını açıklamış, ancak herhangi bir alım yapılmamıştı.

Aradan iki yıl geçmesinin ardından muhalefet liderleri Fahrettin Koca’ya tepki gösterdi.

”GÜNDEMİME ALDIM…”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Atama bekleyen sağlıkçılar, bu süreçte defalarca sözlerin tutulmadığını, ertelendiğini gördü. Artık sabredilecek, sineye çekilecek hiçbir durum kalmadı. Gündemime aldım! Fk2020 AtamaSözünüTut” ifadelerini kullandı.

‘BİR KEZ OLSUN SÖZÜNÜZÜN ARKASINDA DURUN…”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi.

Akşener, ”Milletimize verdikleri sözleri tutmamayı alışkanlık hâline getiren iktidara sesleniyorum; Bir kez olsun sözünüzün arkasında durun! Bu sesi duyun ve sağlık ordumuzun genç neferlerini mesleklerine kavuşturun! Fk2020 AtamaSözünüTut” diye yazdı.

”GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ…”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise ”2020 KPSS dönemini yok mu sayacaksınız? 85 bin istihdam projesinin detayları ve kılavuz bir an önce yayınlanmalıdır. Bu gençler bileklerinin hakkıyla pandeminin zorlu şartlarında sınava girip yüksek puanlar aldılar, görmezden gelemezsiniz. Fk2020 AtamaSözünüTut” ifadelerini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com