Ana sayfa » Kültür-Sanat » EBRU GÜNDEŞ’TEN ALİAĞA’DA 50 BİN KİŞİLİK DEV KONSER…

EBRU GÜNDEŞ’TEN ALİAĞA’DA 50 BİN KİŞİLİK DEV KONSER…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türk müziğinin sevilen ismi Ebru Gündeş, ‘Aliağa Sanat Günleri’nde sahne aldı. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na özel olarak kurulan dev sahnede en güzel şarkılarını seslendiren Ebru Gündeş’i dinlemek için yaklaşık 50 bin kişi konser alanına akın etti. Usta sanatçı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hayranlarına sesi ve muhteşem sahne şovu ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliağa Sanat Günleri’nin 8. haftası, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi sinema geçidinden çocuklar için animasyon gösterimlerine, tiyatro şöleninden müzik ziyafetine kadar birçok etkinliği sanatseverlerle buluşturdu.

Aliağalılardan yoğun ilgi gören sanat festivalinin 8. haftasında Kent Park ve Şehit Oğuz Özgür Çevik Parkı’nda sinema şöleni yaşanırken Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’ndaki ‘Sevimli Dostlar’ isimli animasyon gösterisi miniklerin neşesi oldu.

USTA OYUNCU AYAKTA ALKIŞLANDI

Aliağa Sanat Günleri’ kapsamında her hafta sahnelenen tiyatro gösterimlerinde bu hafta, tiyatro sahnesinin usta ismi Ali Poyrazoğlu tek kişilik gösterisi ‘Şıngır Şıngır Beyoğlu’ isimli oyunuyla Aliağalıların karşısına çıktı. Dram, trajedi ve yaşanmışlıkları sahnede doğaçlama bir şekilde buluşturan sanatçı, oyunun sonunda tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.

EBRU GÜNDEŞ’TEN ALİAĞA’DA 50 BİN KİŞİLİK DEV KONSER

Sesi, yorumu ve şarkılarıyla Türk Müziğinin yaşayan efsaneleri arasında yerini alan Ebru Gündeş, ‘Aliağa Sanat Günleri’nin 8. Haftasında sevenleriyle buluştu. Haftalardır heyecanla beklenen konser için Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na özel olarak Türkiye’nin en büyük sahnelerinden biri kuruldu. Konser öncesi ünlü sanatçıyı dinlemek için Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 50 bin hayranı konser alanına akın etti. Sevilen sanatçı konserine hayranlarının sevgi tezahüratları eşliğinde ‘Hayat’ isimli şarkısıyla başladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, dünden bugüne hit olmuş tüm şarkılarını hayranları için söyledi. Ebru Gündeş, sesinin yanı sıra şık kostümü, dans koreografileri ve muhteşem ışık gösterileriyle sahnede devleşerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.  

BAŞKAN SERKAN ACAR, “ALİAĞAMIZIN YÖNÜ HER DAİM BİLİM, SANAT VE VATANA BAKAR…”

Konserin son bölümünde Ebru Gündeş’in davetiyle sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Sanat Günleri’ne kattığı değer için ünlü sanatçıya teşekkür etti. Başkan Serkan Acar, “Güzel İzmir’imizin yükselen yıldızı Aliağamızda bir starı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu muhteşem konserde bizleri yalnız bırakmayan Aliağa halkımıza ve Türkiye’nin birçok şehrinde gelen sanatseverlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Aliağa’yı takımyıldızına benzeten Başkan Serkan Acar,  “Aliağamız kurum ve kuruluşlarıyla, STK’larıyla, esnafıyla ve halkıyla takımyıldızı gibi. Bu takımyıldızının yönü de her daim bilim, sanat ve vatana bakar” ifadelerini kullandı. Başkan Serkan Acar, gecenin anısına ünlü sanatçıya Aliağalı üretici kadınlar tarafından el emeği ile hazırlanan Helvacı Kilimi hediye etti.

‘Aliağa Sanat Günleri’nin 8. Haftası Helvacı Meydanda düzenlenen Onur Haskan konseriyle son buldu. Sazı ve yorumuyla gönüllere dokunan Onur Haskan, dinleyenlere türkü ziyafeti sundu.

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com