Ana sayfa » Siyaset » ENGİNYURT’UN DOSYASI ANKARA DA…

ENGİNYURT’UN DOSYASI ANKARA DA…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, katıldığı bir televizyon programında gazeteci Latif Şimşek’e korumasıyla birlikte fiziksel saldırıda bulunan Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı Cemal Enginyurt hakkındaki soruşturma dosyasını yetkisizlik kararı vererek Ankara’ya gönderdi.

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre , Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı Cemal Enginyurt, katıldığı bir televizyon programında tartışma yaşadığı gazeteci Latif Şimşek’e fiziksel saldırıda bulunmuş, Enginyurt’un koruması Emrah Topal da Şimşek’i darp etmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da Şimşek’in darp edilmesiyle ilgili soruşturma başlatmış, bu kapsamda gözaltına alınan Enginyurt’un koruması Topal tutuklanmıştı.

Basşavcılık Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakını milletvekili olması nedeniyle yetkisizlik kararı vererek Ankara’ya gönderdi. Edinilen bilgiye göre Başsavcılık, darp olayına ilişkin görüntüleri inceledikten sonra Enginyurt hakkında kararını verecek. Başsavcılığın, Enginyurt hakkında “kasten yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından fezleke hazırlayarak TBMM Başkanlığına göndermesi bekleniyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com