Ana sayfa » Siyaset » YARKADAŞ: “ÇELEBİ 15 AĞUSTOS’TA AKP’YE KATILIYOR…”

YARKADAŞ: “ÇELEBİ 15 AĞUSTOS’TA AKP’YE KATILIYOR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Milletvekili seçildiği CHP’den istifa ettikten sonra Memleket Partisi’ne katılan, oradan da Genel Başkan Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle ayrılan Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye katılacağı iddia edildi.

Bu süreçte birçok ismin tepkisini çeken Çelebi, bugün siyasi hayatına Bağımsız İzmir Milletvekili olarak devam edeceğini açıkladı.

BARIŞ YARKADAŞ ‘TARİH’ VERDİ…

Çelebi ile sosyal medya hesabından sert tartışmalara giren gazeteci Barış Yarkadaş TV100 canlı yayınında Çelebi’nin AKP’ye üyeliğinin bugün toplanan AKP MKYK toplantısında gündeme geldiğini ileri sürdü.

15 Ağustos’ta Ankara Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek toplantı ile Çelebi’nin AKP’ye katılacağını söyleyen Yarkadaş, şöyle konuştu:

”AKP MKYK’da 15 Ağustos’ta bir milletvekili katılım töreni düzenleneceği, bu töreninin Ankara Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacağı ve Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye katılacağını öğrendim.

Üç MKYK üyesi ile görüştüm. ‘Katılacağı yönünde bilgi verildi ama katılacak mı bilmiyoruz. Çünkü cumartesi gecesinden pazara kadar attığı tweetleri görünce Mehmet Ali Çelebi’nin pazartesi partiye katılıp katılmayacağı konusunda merak içerisindeyiz dediler.’

Ayrıca başka bir milletvekilinin daha AKP’ye katılacağı yönünde bilgi var. Ama sonraki dönemde… ”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com