Ana sayfa » Oyun - Film » The Last of Us Remake Eylül Çıkış Tarihiyle PC’ye Gelebilir

The Last of Us Remake Eylül Çıkış Tarihiyle PC’ye Gelebilir

Yazar: Koray Şahin
0 yorum

The Last of Us, daha önce düşünüldüğü gibi PlayStation’a özel bir oyun olmayabilir, çünkü sektörden bir kişi, söylentilerin bu Eylül ayında hem PC hem de PS5’i geleceğini iddia ediyor.

Naughty Dog henüz The Last of Us’ın yeniden yapımını duyurmasa da, yavaş yavaş oyun dünyasının en çok saklanan sırrı haline geliyor. Daha önce Jeff Grubb, yeniden çevrimin bu tatil sezonunda geleceğini inandığını belirtmişti, diğer yandan içeriden Tom Henderson da 2022 sonbaharında yayınlanmasının muhtemel olduğuna inanıyor.

Sony, en büyük ayrıcalıklarını PC’ye taşımaya kendini adamışken, The Last of Us Remake’in devasa diziye dahil olması şaşırtıcı olmamalı. Son yıllarda, God of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone ve daha fazlasının Steam üzerinden kullanıma sunuldu.

En son State of Play etkinliği ayrıca Spider-Man Remastered ve Spider-Man: Miles Morales’in 12 Ağustos 2022’de Steam’e katılacağını doğruladı.

The Last of Us Remake Bu Eylül’de PC ve PS5’e Gelebilir

Sektörden bilgi ve sızıntı yapan “insider_wtf” geçtiğimiz günlerde Twitter’da “PART 1 – 02.09.022” ve ardından PlayStation ve PC sürümünü gösteren iki emoji ile hayranları çıldırttı. Tabii ki, açıklamanın aslında The Last of Us ile ilgili olduğunu belirtmiyor, ancak hayranların noktaları birleştirmesi uzun sürmedi.

The Last of Us’ın devamı ‘Bölüm II’ alt başlığına sahip olduğundan, birçok hayran söz konusu tweet’in açıkça Bölüm I’in yeniden çevrimine atıfta bulunduğuna inanıyor. İçeriden öğrenenlerin güvenilirliğine gelince, insider_wtf daha önce Sony’nin son planlarını sızdırmıştı. State of Play etkinliğinin yanı sıra Kojima’nın bir sonraki projesinin adının ” Overdose ” adlı korku oyunu olduğunu belirtmişti.

Tabii yine de bu detayları sakince karşılamanızı öneririz. Sızıntı yapan kişilerin iddiaları çoğu zaman doğru olsa da, herhangi bir duyuru yapılmadan önce perde arkasındaki planlar değişebilir.

Summer Game Fest’in gerçekleşmesine bu kadar yaklaşmışken, The Last of Us Remake gerçekse ve çok yakında geliyorsa, bir duyurunun kesinlikle yakın olması kuvvetle muhtemeldir.

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com