Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK’DAN AÇIKLAMA: “İZMİRSPOR’UN İTİRAZI REDDEDİLDİ…”

ALİAĞASPOR FK’DAN AÇIKLAMA: “İZMİRSPOR’UN İTİRAZI REDDEDİLDİ…”

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-11. Haftada deplasmanda 2-0 yenildiği Aliağa FK müsabakası isim listesine cezalı konumda olan yönetici ve kulüp müdürü İsmet Oğul’un da listeye kaydedildiği gerekçesiyle TFF Disiplin Kuruluna başvuru da bulunan İzmirspor’un başvurusu söz konusu yöneticinin 21 günlük hak mahrumiyeti cezası daha önce dolduğu için reddedildi.

Aliağaspor FK Yönetimi bununla ilgili yaptığı açıklamada, 14.02.2022 tarihinde yapılan toplantı neticesinde, “Ceza Tayinine yer olmadığı” şeklindeki karar yazısını hatırlattı.

Bu gerekçeyle İzmirspor Kulübü tarafından yapılan itirazın reddine, 23.02.2022 tarihinde toplantı sonucunda İsmet Oğul ve Aliağa Futbol A. Ş. hakkında ceza tayinine yer olmadığına karar verildiği bildirildi.

Grupta 3 puan farkla ikinci sırada bulunan Aliağaspor FK. Hafta sonunda kendi sahasında karşılaşacağı Salihli Belediyespor karşısında mutlak surette galip gelerek lider Çiğli Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

murat 10 Mart 2022 - 16:33

İzmirspor’un yapmış olduğu itirazı ile ASFK den gelen yanıtı birbiri ile uyumsuzdur, İzmirspor farklı bir tairhli maç için başvuru yapmış olup asfk tarafından yanlış anlaşılmıştır. konu tahkime taşınmıştır..

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com