Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’LI VATANDAŞ YETKİLİLERE SESLENİYOR; “AT’LA-DEVE DEĞİL, ÇÖZÜN ARTIK ŞU SORUNU!…”

ALİAĞA’LI VATANDAŞ YETKİLİLERE SESLENİYOR; “AT’LA-DEVE DEĞİL, ÇÖZÜN ARTIK ŞU SORUNU!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da yazın açık havada düğün yapılan bir kaç mekan mevcut. Bunlardan biri Myrina Garden.

İzmir-Çanakkale Yolu üzerinde Çaltılıdere’ye yaklaşık 1-1.5 kilometre mesafe de bulunan mekan düğün sahiplerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

“O NOKTADAN ALİAĞA’YA DÖNÜŞ VERİLEBİLİR..”

Ancak bununla ilgili önemli bir problem de mevcut. Düğüne gelen araçlar, çıkışta Çaltılıdere’deki ilk ışıklara kadar gidip Aliağa’ya oradan dönmek zorunda kalıyorlar. Bunun nedeni Çaltılıdere’ye kadar dönüş olmaması. Halbuki o noktada verilecek bir dönüş hem milli servetin heba olmasını önleyecek hem de vakit kaybını ortadan kaldırabilecek.

İKİ ADET TESİS DAHA YAPILMA AŞAMASINDA…

Kuzey Ege Haber’e mesaj yollayan bir çok vatandaş bu duruma dikkat çekerek, yıllardır buna bir çözüm bulunamadığını halbuki çok basit bir şekilde sorunun giderilebileceğini ifade ediyorlar. Bir okur ise, yine o bölgeye yakın bir yere iki adet kır düğünü yapılabilecek tesis açılacağını, bunun hazırlıklarının devam ettiği ifadesinde bulundu.

Bu durumda uğranılan mağduriyetin iki misli artacağı aşikar.

“KAPALI YOL AÇILIRSA, YILLARDIR YAŞANAN SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUR..”

Bir başka okur ise mesajında şunları kaydetti, “Eskiden o noktadaki benzin istasyonunun yanından Ovaya doğru giden ve Organize Sanayi’ye çıkıp oradan da Aliağa’ya dönen asfalt bir yol vardı. Yeni yol yapıldığı için çıkış kapatıldı. Kapanan yolun açılması orada yıllardır yaşanan sorunun çözülmesi anlamına gelecek.

Yetkililere sizin kanalınızla çağrıda bulunmak istiyorum, her düğünde yüzlerce araç, aya vurduğunuzda binlercesi fazla yakıt tüketerek, zaman kaybına uğrayarak milli servet heba olmasına neden oluyor. Çözün artık şu sorunu, el atın bu konuya, netice de atla-deve değil..”

Yine aynı bölgeye Büyükşehir Belediyesince Otobüs Durağı yapılması konusunda bir çok Aliağa’lı vatandaş görüş bildiriminde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com