Ana sayfa » Yerel » KARDELEN EZGİ İLE UMUT ŞİYAR’IN EN MUTLU GÜNÜ…

KARDELEN EZGİ İLE UMUT ŞİYAR’IN EN MUTLU GÜNÜ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’nın tanınmış ailelerinden Ayşe ve İbrahim Doğangül çiftinin kızları Kardelen Ezgi – Çiğdem ve Fuat Özer çiftinin oğlu Umut Şiyar görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün töreni dün akşamı Myrina Garden’da gerçekleştirildi. Düğün merasimine Aliağa başta olmak üzere şehir dışından da çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Ayrıca çok tanınmış simanın da katıldığı düğün töreni, genç çiftin alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etmesiyle başladı.  Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Genç çifti en güzel anlarında arkadaşları da yalnız bırakmadı. Davetliler orkestranın çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlenirken, Doğangül ve Özer Ailesi misafirlerle tek tek ilgilendi.

O Ses Türkiye yarışmasının 2017 şampiyonu ve Özer ailesinden bir ferdi olan Dodan Özer, bu güzel gece de sahne alarak genç çifte sürpriz yaptı. Dodan’ın şarkıları geceye renk kattı. Düğüne katılan misafiler gecenin sonunda genç çifte, “Ömür boyu mutluluk” temennisinde bulundu.

Ezgi Kardelen ve Umut Şiyar çifti pandemi kuralları çerçevesinde tamamlanan düğün sonrası balayı için şehirden ayrıldı.

Kuzey Ege Haber olarak  genç çifte ömür boyu mutluluk diliyoruz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com