Ana sayfa » Yerel » “KORONAVİRÜS RİSKİNİ GÖZE ALIP GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIRILDIK..”

“KORONAVİRÜS RİSKİNİ GÖZE ALIP GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIRILDIK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediyesinin taşeron işçileri arasında son bir kaç gündür elden-ele dolaşan bir mesaj var. Sonunda Kuzey Ege Haber olarak bize de gönderildi bu mesaj.

Sadece imla hatalarını düzelterek olduğu gibi yayınlıyoruz. Takdir siz sayın okurlarımızındır. Bu konuda Aliağa Belediyesi yönetimi söz hakkı isterse memnuniyetle bu isteği yerine getireceğmizi belirtiriz. Mesaj şöyle;

“KORONAVİRÜS RİSKİNİ GÖZE ALIP GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIRILDIK”

“Erdinç Abi, biz Aliağa Belediyesinin teşeron işçileriyiz. Bu korona salgını boyunca gece-gündüz demeden halkımıza hizmet etmek için çalıştırıldık. 19 Mayıs’ta, Ramazan Bayramında ve cumartesi-pazar günleri bulaşıcı hastalık riskine rağmen çalıştırıldık.

“FAZLA MESAİ DEDİLER, PARAYA İHTİYACIMIZ VARDI, HEPİMİZ SEVİNDİK”

Fazla mesai verilecek dediler, sevindik. Çünkü 1 yıldır mesai yaptırmıyorlar. Yapınca da izin veriliyor para yerine. Bu sefer para verilecekti. Başkan yardımcıları emir vermiş, yaptığımız mesailer yarı-yarıya kesildi. Bayram ve pazar mesailerimizin yarısı kesildi. İstiyene izin verin demiş başkan yardımcıları. 

BAŞKAN YARDIMCILARI GÜVENLi EVLERİNDE OTURDU, RİSKİ BİZ ALDIK”

Bizler, sebze-meyve, maske, eldiven dağıttık, hasta taşıdık bu riskli günlerde. Başkan yardımcıları evlerinde çocuklarıyla güvenle otururken bizler çalıştık.

“BİZDEN KESİLEN PARAYLA VERİLECEK PARTİYİ BİZ NE YAPALIM, BİZE PARAMIZ ÖDENSİN”

Serkan başkan bize teşekkür için mangal partisi verecekmiş, Ağapark’ta bu pazar günü .Biz, bizden kesilen paralarla yapılacak partiyi ne yapalım, bize paramız ödensin.
,
BAŞKA BELEDİYELER KORONA MESAİLERİNE 3 KATI PARA ÖDEDİLER, BİZİMKİ YARISINI KESTİ”

Bazı belediyeler korona mesaisi yapana 3 katı ödeme yaptı, bizimki yaptığımız mesaiyi kesti, hak mıdır bu abi. Belki Serkan başkanın haberi yoktur böyle olduğundan. Onu görsek soramayız. Müdürler bize, yaptığınız mesailerin yarısı kesilecek ama mesaiye çağırdığımızda gelmemezlik ederseniz adınız yazılıp başkana iletilecek dediler. Hak mıdır bu abi.

“BAŞKAN YARDIMCILARI HAKKIMIZI YİYOR, REVA MI BU?”

Biz şükrediyoruz işimiz var diye ama büyük riske girdik, çalıştık. Bu başkan yardımcıları hakkımızı yiyor. Bu haksızlığı duyurursan hepimiz sana duacı oluruz. Teşekkür ederiz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com