Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK, GÖNEN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR..

ALİAĞASPOR FK, GÖNEN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Son karşılaşmada sahasında Afyon temsilcisi Sandıklıspor’u 4-0’lık skorla geçen İzmir temsilcisi Aliağaspor FK, Gönen Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 21.Haftasında Gönen Belediyespor ile Aliağaspor FK Balıkesir Nail Gönenli Stadında kozlarını paylaşacak. 8 Mart 2020 Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Zorlu karşılaşma öncesinde Aliağaspor FK 40 puanla üçüncü sırada bulunurken Gönen Belediyespor 26 puanla 8’inci sırada yer alıyor.

Aliağaspor FK, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde Petkim Stadında gerçekleştirilen antrenman ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. İstasyon çalışmasıyla devam eden antrenman taktik maçla son buldu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana Sandıklıspor maçının ikinci yarısında sakatlanarak sezonu kapatan Berk Baran ile hazırlık maçında yan çapraz bağları kopan Yunushan Memişoğlu katılmadı.

BAL 8.GRUP 21.HAFTA MAÇ PROGRAMI..

BAL 8.Grupta oynanacak olan 21.Hafta maçlarının tamamı 8 Mart 2020 Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların başlama saati ise 14.00.

Manisa Sanayi Spor – Aydın Yıldızspor

Bergama Belediyespor – Bigadiç Belediye Spor

Gönen Belediyespor – Aliağaspor FK

Sandıklıspor – Bolvadin Belediye Spor

Bornova Yeşilova Spor – Ayvalıkgücü Bld.Spor

Sökespor – Bölmespor

Salihli Belediye Spor – Yunus Emre Belediye Spor

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com