Ana sayfa » Yerel » CAHİT SITKI TARANCI SOKAĞI SAKİNLERİ; “BİTSİN ARTIK ŞU YOL ÇİLEMİZ” DİYOR..

CAHİT SITKI TARANCI SOKAĞI SAKİNLERİ; “BİTSİN ARTIK ŞU YOL ÇİLEMİZ” DİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
11 comments

KUZEYEGEHABER-Aliağa Yenimahalle Cahit Sıtkı Tarancı Sokak sakinleri uzun bir süredir sıkıntılı günler yaşıyor. Sıkıntının nedesi sokağın fiziki yapısını yazın ayrı, kışın ayrı problemler yaşanmasına neden olması.

Sokak sakinleri fotoğraf çekip Kuzeyegehaber’e yolladıktan sonra şu açıklama da bulundular;

“YOLA DÖKÜLEN CÜRUF HAVA BİRAZ ISINSA ÇOK KÖTÜ KOKU YAYIYOR”

“Siz daha önce konuyu gündeme getirdikten sonra sokağımıza cüruf döktüler. Evet belki çamur biraz önlendi ancak bu Cüruf denen maddenin içinde bulunan şeylerden çok kötü bir koku yayılıyor. Özellikle hava biraz ısındığında bu koku genizleri yakıyor ve dayanılmaz bir hal alıyor. Küçük-büyük bütün sokak sakinleri bu kokudan şikayetçi.

YOLLARIMIZ ASFALTLANSIN, ÇEKTİĞİMİZ ÇİLE SONA ERSİN”

Bizler, bir an önce yollarımızın asfalt yapılmasını, kaldırımlarımızın düzenlenmesini istiyoruz. Bu talebimizi defalarca gündeme getirdik, havaların düzelmesinden sonra yol yapımı için ihale yapılacağı söylendi bize. Bakın havalar yavaş-yavaş düzeldi, yapın artık şu yolları, kurtarın bizi çektiğimiz çileden.

ALİAĞA’DAMI YOKSA ÜCRA BİR KÖYDE Mİ YAŞIYORUZ, BUNU BİLMİYORUZ”

Bizler, Aliağa’damı yoksa ücra bir köyde mi yaşıyoruz bunu bilmiyoruz çünkü gözümüzün önündeki ortam bunu algılamamıza izin vermiyor. Sizin aracılığınızla yetkililere bir kez daha sesleniyoruz, yapın artık yollarımızı..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

11 comments

Arya Yönetim 15 Şubat 2020 - 09:39

Çok haklısınız Erdinç bey. Bir an evvel bu sorunun çözüme ulaşması hassasiyet gerektiren bir husustur. Belediye ekiplerimizin bahse konu duruma ivedilikle müdahale etmesi gerekmektedir.

Yanıtla
Sedat 15 Şubat 2020 - 09:40

Ben böyle sacmalik gormedim,imara aciyosun,oturum izni veriyorsun,ama yol yapmiyosun!!pes..

Yanıtla
Caner 15 Şubat 2020 - 09:43

Yollarımız yapılsın artık çamurdan çocuklarımızin okullara gidemediği günler oldu. Araçlarımız mahvoldu

Yanıtla
Berkant Hoca 15 Şubat 2020 - 10:16

Yaklaşık 1 yıldır saklıvadi evlerinde yaşıyoruz. Çamurdan bıkmıştık yapılan bu işlemlerden sonra bir nebze rahatladık ama halen problemler devam ediyor araçlarımız için sıkıntı alt takım olsun lastikler telef oldu 2 takım lastik değiştirdim. Belediye ekiplerinin gelip asfalt yapılmasını istiyoruz.

Yanıtla
Osman Yüksel 15 Şubat 2020 - 10:57

Aliağa belediyesi ne yakışmayan bir görüntü var yağmurda çamurda çoluk çocuk sıkıntı çekiyoruz aydınlatmalar bile yeterli değil ilgilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.

Yanıtla
Ali 15 Şubat 2020 - 12:09

AYIŞIĞI sitesinde oturuyorum taşındığımdan beri arabamın sorunu bitmiyor heryerinden ses geliyor. Yürüme gitsen bir dert umarım en kısa sürede halledilir.

Yanıtla
Misafir 15 Şubat 2020 - 12:10

Binalar yapılmış ruhsatlar alınmış oturum izinleri alınmış olan bir yerde daha alt yapı yok!!!
Foseptik ile idare olan binalar var o bölgede

Yanıtla
İlkay arık 15 Şubat 2020 - 21:12

Cocuklar camurda yuruyorlardi simdi curafin tozunu cigerlerine cekiyorlar. Aydinlatmanin olmadigi karanlik tol kenarinda içki icip bira şişelerini yola atiyorlar. Adam kesseler kim vurduya gidecek. Buralari çoluk çocuk herkes kullaniyor. Yetkililerin keyifleri yerinde nasil olsa

Yanıtla
Halil GÜLEÇ 16 Şubat 2020 - 00:22

Belediye oradaki evlerin emlak vergisini aldığı gibi yol hizmetini de yerine getirmelidir. Sonuçta bu vergiyi hizmet goturuyorum diye alıyor. Aliağa Belediyesinden yol hizmeti bekliyoruz.

Yanıtla
yeter !! 16 Şubat 2020 - 10:12

Yere artik yol istiyoruz !!!

Yanıtla
Sercan Yıldırım 16 Şubat 2020 - 19:23

Sağlık için son derece zararlı olan bu atık malzemenin yola serilmesine Çevre Bakanlığı nasıl izin veriyor acaba? Çocuklar kuru havalarda bunun tozunu soluyor. Yüzlerce insan bu bölgede yaşıyor artık acilen yolların kalıcı olarak asfaltlanması lazım.

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com