Ana sayfa » Güncel » EYT İZMİR DERNEĞİNİN KAHVALTISINDA, İZMİR’Lİ EYT’LİLER İLE YÖNETİM BULUŞTU..

EYT İZMİR DERNEĞİNİN KAHVALTISINDA, İZMİR’Lİ EYT’LİLER İLE YÖNETİM BULUŞTU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYTSYD Derneği İzmir Şubesince dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Bayraklı BHAVA Cafe’de düzenlenen kahvaltıya çok sayıda dernek üyesi ile EYT’li katıldı.

Genel Başkan Gönül Boran Özüpak’ın ses tellerinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle katılamadığı kahvaltıda, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, Genel Sekreter, Serpil Şahin, EYT İzmir Dernek Başkanı Doğan Türker, Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete ve EYT’lilerle ilgili yazdığı, “Dökün Beni Yıldızlara” adlı kitabıyla dikkatleri çeken Erdinç Ozan birer konuşma yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Avcı, derneğin önce federasyon sonrasında Konfederasyon niteliği kazandırılmasına yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

Genel Sekreter Şahin ise açılan ne önümüzdeki süreçte açılacak şubelere ilişkin bilgiler verdi. Türker, İzmir şubesi olarak yapılan çalışmaları aktardı.

Dilek Ete ise kanun değişikliğinden sonra emekli aylığı bağlamalarda yaşanan düşüşleri anlatarak bu mağduriyet sürecinin artarak devam edeceği bilgisini verdi.

Kahvaltıdan sonra dayanışma amacıyla çekiliş yapıldı. Çekilişte kendisine bira bardağı çıkan Genel Başkan Yardımcısı Avcı’nın bardakla ilgili yaptığı espri herkesi güldürdü.

Öğle saatlerine kadar devam eden buluşma da benzeri etkinliklerin yapılmasına ilişkin düşünceler paylaşıldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com