Ana sayfa » Güncel » EYT KAYSERİ DERNEĞİ FEDERASYON İÇİN GENEL KURUL KARARI ALDI..

EYT KAYSERİ DERNEĞİ FEDERASYON İÇİN GENEL KURUL KARARI ALDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Önce Federasyon sonrada Konfederasyona dönüşerek çok daha geniş kitlelere ulaşıp siyasi çevrelerce daha geniş kabul görmeyi hedefleyen EYTSYD Derneği, Kayseri Derneği Yönetimi bugün genel kurul yaparak federasyona katılma kararı aldı.

Konuyla ilgili EYTSYD Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak şunları söyledi;

“EYT Dernekleri olarak Federasyon ve sonrasında nihai hedef olarak Konfederasyon çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin en güçlü ve ve en dinamik sivil toplum hareketi olan EYT durmaksızın, ara vermeksizin çalışıp kazanılmış hakkı olan emekliliği elde etme gayreti içinde bulunuyor.

Bu bağlamda EYT Kayseri Derneğimiz bugün genel kurulunu yaparak federasyona katılma kararı aldı. Bu kararın mücadelemize güç vereceğine inanarak hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde 19. derneğimizin kuruluşuna ilişkin izinler alındı ve bunun duyurusu yapıldı.

En az 40 ilde örgütlenmek ve Konfederasyon olarak oluşacak sinerjiyi ülkemizin dört bir yanına taşımayı hedefledik. Hakkımız olanı alacağız, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com