Ana sayfa » Kültür-Sanat » ALİAĞA’DA SİNEMA DÖNEMİ BAŞLADI..

ALİAĞA’DA SİNEMA DÖNEMİ BAŞLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Üç ayrı salonu ile Aliağa’da sinema dönemini başlatan ve Aliağalıların sinema hasretine son veren Aliağa Gençlik Merkezi’nde her hafta birbirinden seçkin son yapım filmler gösterime giriyor. Aliağa Gençlik Merkezi’nde bu hafta “Örümcek Adam: Evden Uzakta” ve “Annabelle 3” isimli yabancı filmler bugünden itibaren sinemaseverler ile buluşacak.

1 Hafta süresince gösterimde kalacak olan filmler 11.00-13.30-16.00-18.30 ve 21.00 seansları ile beyaz perdeye yansıyacak.

Örümcek Adam: Evden Uzakta

Yapım Yılı: 2019

Süre: 130 dakika

Filmin Türü: Macera, Aksiyon

Konu: Marvel Sinematik Evreni’nin 23. filmi olan Spider-Man: Far From Home, Endgame’de yaşananlar sonrası tekrardan ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Peter Parker’ın, okul arkadaşlarıyla gittiği Avrupa gezisi sırasında Nick Fury’nin gizemli bir görevi üzerine yıkmasıyla gelişen olayları konu ediniyor. Evden uzakta, Peter’ın arkadaşlarını koruması, dünyayı kurtarması, sadece kendisinin ötesinden gelebileceği bir zorluğa göğüs germesi ve Örümcek-Adam’ın yazgısını kabullenmesi gerekecektir.

Annabelle 3

Yapım Yılı: 2019

Süre: 106 dakika

Filmin Türü: Korku

Konu: Annabelle serisinin üçüncü halkası Annabelle Comes Home, paranormal olayları çözmeye kendilerini adayan Ed ve Lorraine Warren çiftinin, lanetli oyuncak bebek Annabelle’i güvenli buldukları evlerine getirdikten sonra gelişen olayları konu ediniyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com