Ana sayfa » Kültür-Sanat » İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE PROJELERİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI..

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE PROJELERİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da sanatsal eğitim projeleri düzenleyerek ilçe gençlerine sanatı aşılamayı amaçlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi bu amaç kapsamında Aliağa’da Mahalle orkestrası, Mahalle Tiyatrosu ve Mahallemizde Film Çekiyoruz projeleri halka hizmet veriyor. Bu konuda verilen bilgi şöyle;

“Mahalle Orkestrası projesi 8 – 18 yaş arası gençlere yönelik enstrüman ve ses eğitimi projesidir. Proje içeriği Bağlama, Gitar, Keman, Kanun, Çello, Piyano, Klarnet, Kaval, Trampet ve Şan eğitimidir. Eğitim sonu kurdukları orkestra ile İzmir’in çeşitli ilçelerinde konser vereceklerdir.

Mahalle Tiyatrosu Projesi 15 yaş ve üstü tüm halkımıza yönelik Tiyatro eğitimi projesidir. Proje içeriği tiyatro oyunu oluşturarak sahneye çıkmak. Eğitim sonu oluşturdukları tiyatro oyununu İzmir’in çeşitli ilçelerinde sahneye çıkacaklar.

Mahallemizde Film Çekiyoruz Projesi..

13 – 24 yaş arası gençlerimizi kapsayan sinema film projesidir. İçeriği bir Sinema filmini senaryo dahil bütün aşamalarını öğrenerek kısa film çekip gösterime sunmaktır. Eğitim sonu çektikleri oyunu kısa film formatında gösterime sunacaklardır.

Mahalle Projelerimiz 2019 Ağustos sonunda başlayacak, 2020 Haziran sonu bitecektir. Kurs kayıtları İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezinde yapılacaktır. 

Kurs ön kayıtlarına başlanmıştır.

Bilgi için telefon: 0.232.293 17 97

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com