Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA 4 FİRMA’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ..

ALİAĞA’DA 4 FİRMA’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Çağan Yapı İnşaat Firmasının sahibi genç işadamı İsmail Umut Ciyhan’ın teklifiyle bir araya gelen 4 firma 54’ü Sevgi Evlerinden olmak üzere toplam 60 çocuğu bayram öncesi tepeden-tırnağa giydirdi.

Yağmur iskele İzmir Bölge Müdürlüğü 12 çocuğu ve sevgi evleri dışında 6 çocuğu olmak üzere toplam 18 çocuğu giydirdi.

Özler İskele İzmir Bölge Müdürlüğü 24 çocuğu tepeden tırnağa giydirip organizasyona katkıda bulundu.

Lindler Firması ise 18 çocuğu giydirmek suretiyle projeye katıldı. Firmaların tamamı projeye eşit miktarda maddi katkı sağladı.

Özler iskele firması adına yönetim kurulu başkanı Burak Özelci, Yağmur iskele firması adına yönetim kurulu başkanı Ümit Yağmur, Alman menşeeli Lindner iskele firması adına yönetim kurulu başkanı Hans Otto Funke, Ramazan Bayramı öncesinde kendilerine yapılan teklifi memnuniyetle kabul ettiklerini, böylesine hayırlı bir organizasyon içinde bulunup 60 çocuğun sevinmesine vesile olduklarından dolayı ise ayrıca mutluluk yaşadıkları ifadesinde bulundular.

Kuzey Ege Haber olarak bayramların başta çocuklar olmak üzere insanların mutlu olması için bir vesile olduğunu, ancak bazı çocukların başta maddi nedenler olmak üzere bu mutluluğu yaşayamadıklarını düşünüyoruz.

Bu sevinci yaşayamayan çocuklarında mutlu olması adına böyle bir projeye katkıda bulunan tüm firmalara içtenlikle teşekkür ediyor, bu örnek dayanışmanın bütün ülkeye yayılarak yardıma ve ilgiye muhtaç tüm çocukların sevinmesine vesile olmasını diliyoruz..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com