Ana sayfa » Siyaset » SOYLU’DAN İTİRAF; KAYBETTİK, BAŞIMIZIN ÜZERİNE..

SOYLU’DAN İTİRAF; KAYBETTİK, BAŞIMIZIN ÜZERİNE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Muhtarlarla bir araya gelerek İstanbul’daki seçimin neden tekrar edildiğini anlatan Süleyman Soylu şöyle  konuştu:

“Ben Ankara’da İstanbul’un üç katı kadar çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanımız bana seçim çalışmaları başlamadan evvel, adayımız orda sahaya çıkmadan, ‘Sen orada çalışacaksın’ dedi. 20 gün orada seçim kampanyası başlamadan sabah 09.00, akşam 24.00 çalıştım.

Kaybettik. Başımızın üzerine.  Adana’da kaybettik, Mersin’de kaybettik, Antalya’da kaybettik. Orda da çalıştık. Kazandığımız yerler var. Kaybettiğimiz yerler var. Seçim böyledir. Siz içinizde de belki yeniden aday olup belki kaybedenler vardır, şimdi kazananlar vardır.” dedi.

Bakan Soylu, “Bizim esas meselemiz burada sizi dinlemek. Sizin özellikle bize ileteceklerinizi teker teker not almak. Gücümüz yettiğince de burada çözebilmek.

Gücümüz yettiği kadar İstanbul’da muhtarları dinleyeceğiz. Çünkü buradaki her bir görev alanınız Anadolu’daki bir ilçe. Yalnız olmadığınızı, bütün meselelerinizde sizinle birlikte olduğumuzu ifade etmek isterim.” diye konuştu..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com