Ana sayfa » Güncel » 2. EL OTOMOBİL PİYASASINDA FİYATLAR RESMEN ÇAKILDI!…

2. EL OTOMOBİL PİYASASINDA FİYATLAR RESMEN ÇAKILDI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kurban Bayramı yaklaşırken, 2. el araç fiyatlarında düşüş yaşanmasına rağmen, bu durum satışlarda artışa yol açmadı. İzmir Otokent’te haftanın ilk günü yaşanan durgunluk, galericileri endişelendiriyor.

  1. el araç fiyatlarında yaşanan düşüşe rağmen, İzmir Otokent’te beklenen bayram hareketliliği yaşanmıyor. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği otokentte, bu hafta son derece durgun geçti. Bu durum, galerici esnafını da şaşırttı.

Galericiler, satışlardaki durgunluğun, bayram öncesi satışların erkene çekilmesi ve faiz oranlarındaki artış gibi faktörlerden kaynaklandığını düşünüyor.

Pandemi döneminde ve sonrasında artan 2. el araç satışları, şu anda yerini durgunluğa bırakmış durumda.

İzmir Otokent’teki durgunluk, sektör temsilcilerini de endişelendiriyor. Esnaf, bayramda da satışların artmaması halinde zor durumda kalacaklarını ifade ediyor.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala İzmir’de 2. el araç piyasası adeta durgunluk yaşıyor. Fiyatlardaki düşüşe rağmen, satışlarda artış olmaması sektör temsilcilerini endişelendiriyor. Esnaf, bayramda satışların artmasını umut ediyor.

İzmir Otokent’te araç satışlarının durma noktasına geldiği ve dükkanların boş kaldığı bir dönem yaşanıyor. Bu durumun temel sebebi, yüksek banka kredi faizleri olarak görülüyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com