Ana sayfa » Siyaset » ALTINÖZ: “İDDİALARINI İSPAT EDEMEZLERSE MÜFTERİDİRLER, AHLAKSIZDIRLAR…”

ALTINÖZ: “İDDİALARINI İSPAT EDEMEZLERSE MÜFTERİDİRLER, AHLAKSIZDIRLAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Beykoz Kanlıca’daki İskender Paşa Camisi’nde cuma namazı kıldıktan sonra yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası önemli açıklamalarda bulunan Altınöz, adaylıktan çekilecekleri iddiaları hakkında sert konuştu.

“İDDİALARINI İSPAT EDEMEZLERSE MÜFTERİDİRLER, AHLAKSIZDIRLAR”

Herhangi bir çekilmenin söz konusu olmadığını belirten Altınöz, son 15 gündür adaylıktan çekileceklerine ilişkin dedikoduları kesinlikle reddettiklerini söyledi.

Altınöz, “Bu iddiaları ortaya atanlar ispat etmek durumundadır. İddialarını ispat edemezlerse müfteridirler, ahlaksızdırlar. Kesinlikle çekilmeyeceğiz, devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Seçim kampanyalarının devam ettiğini belirten Altınöz, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ne talimat verirse yerine getireceklerini belirterek, şu anda kampanyalarını devam ettirdiklerini söyledi.

Adaylıklarını çekmek için herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını belirten Altınöz, “Biz çalışmalarımıza yine bugün de hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yarın da devam edeceğiz. Son saatler kalana dek halkımızla buluşacağız. Teşkilatımızla sahada çalışmalarımız devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı…

Yeniçağ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com