Ana sayfa » Güncel » YAĞMUR GİBİ MESAJ ATIYORLAR, KREDİ KARTINA YÜKSEK FAİZ UYGULAYACAKLAR…

YAĞMUR GİBİ MESAJ ATIYORLAR, KREDİ KARTINA YÜKSEK FAİZ UYGULAYACAKLAR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bankalar, yüksek enflasyon nedeniyle İhtiyaç Kredisi, Konut Kredisi, Taşıt kredisi nakit avans çekimi gibi kredilere yüksek faiz uygulamaya başladı.

Yerel seçimden sonra kredi kartlarında ciddi bir düzenleme yapılacağı iddia ediliyordu. Ortaya atılan iddialar, bankaların SMS yoluyla vatandaşlara gönderdiği mesajlarla doğrulanmış oldu.

Bazı bankalar, vatandaşların cep telefonuna SMS göndererek 1 Nisan tarihinden itibaren bireysel kredi kartlarındaki taksit sayısında güncelleme yapacaklarını duyurdu.

Gönderilen mesajda, “Bilgilendirme: Degerli musterimiz, 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren Bireysel Kredi Kartlarindaki taksit uygulamalarinda guncelleme yapilacaktir. 31 Mart 2024 tarihine kadar guncel harcamalarinizi kampanya dahilinde taksitlendirebilirsiniz. BILGI: 08502220724 MERSIS: 0922003497000017 B016” ifadeleri kullanıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ise yaptığı açıklamada kredi kartı ve taksitli sayılarında seçim sonrası yapılacağı iddia edilen düzenlemeyi yalanlamıştı…

Yeniçağ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com