Ana sayfa » Yerel » “SAYIN BAŞKAN, KİMİN TÜRK, KİMİN MAZLUM VE EN ÖNEMLİSİ DE KİMİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA SİZ Mİ KARAR VERİYORSUNUZ?…”

“SAYIN BAŞKAN, KİMİN TÜRK, KİMİN MAZLUM VE EN ÖNEMLİSİ DE KİMİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA SİZ Mİ KARAR VERİYORSUNUZ?…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İlçe binasında pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine yönelik basın toplantısı düzenledi. Pazar akşamı Demokrasi Meydanında konuşma yapan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı sert bir şekilde eleştiren Oğuzhan şunları söyledi:

BASINA VE KAMUOYUNA…

“Değerli yol arkadaşlarım, sayın basın mensupları öncelikle katılımınız için hepinize teşekkür
ediyorum. Bir teşekkürü de kime OY vermiş olursa olsun , vatandaşlık bilinci ve sorumluluğu ile sandığa giden tüm ALİAĞA HALKINA ediyorum.

Bu süreçte, evini, işini, ailesini ihmal ederek , canla başla çalışan TÜM YOLDAŞLARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM. İyi ki varsınız, sizlerle aynı yolda yürümekten kendi adıma büyük bir onur duyuyorum. Seçim süresince bizlerle birlikte çalışan tüm İttifak Ortaklarımızın İlçe Başkanlarına ve Yöneticilerine de teşekkür ederek selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Ayrıca Millet İttifakımızın içerisinde yer almayıp, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na destek veren tüm siyasi parti ve seçmenlerine de çok teşekkür ederiz. Adayımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ İlçemizde geçerli oyların toplam 41.179 unu almış, Cumhur İttifakının adayı ise 23.675 oyda kalmıştır.

%63.5 oy oranın yanı sıra ikinci turda İzmir İlçeleri içerisinde Adayımızın oy oranını en çok artıran ilçe olmuştur. Tüm bu Aliağa Sonuçlarına rağmen Cumhur İttifakının MHP ‘li Belediye Başkanı, Demokrasi Meydanında Aliağalılara hitaben yaptığı konuşmada ‘bu gün kazanan Türk Milletidir, Bugün Kazanan Türk Devletleridir, Bugün Kazanan Dünya Mazlumlarıdır, BU GÜN KAZANAN ALLAHIN RESULÜNÜN ÜMMETİDİR’diye seslenmiştir. Bu sözlerden Ne anlamamız gerekmektedir?

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye de OY VEREN 25 .504 552 vatandaşımız , ALİAĞAMIZDA OY VEREN, 41.179 HEMŞEHRİMİZ, TÜRK MİLLETİ DEĞİL Mİ? RESULÜNÜN ÜMMETİ değil MİDİR? Para karşılığı Vatandaşlık alan SURİYELİ VE AFGANLILAR mı sizin gözünüzde TÜRK Milletidir.

SAYIN BAŞKAN! Kimin Türk, Kimin mazlum ve EN ÖNEMLİSİ DE KİMİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA SİZ Mİ KARAR VERİYORSUNUZ?. Üstelik Belediye Başkanı olduğunuz İLÇEDE MİLLET İTTİFAKINA OY VERMİŞ 41 BİN vatandaşımıza karşı kullanmış olduğunuz nefret dilini KINIYOR VE BU KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMANIZI MİLLET İTTİFAKINA OYVERMİŞ ALİAĞALILAR OLARAK MERAKLA BEKLİYORUZ.

Cumhur İttifakına mensup MHP’li bir Belediye Başkanı olarak bu adil olmayan yarışı kazanmış olabilirsiniz. Ama UNUTMAYIN ‘galiptir bu yolda mağlup.’Ben Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak İlçemizde MİLLET İTTİFAKININ adayına oy veren , bu yolda emek harcayan herkese tekrar teşekkür ediyor ve diyorum ki,

Saraylar saltanatlar çöker kan susar bir gün zulüm biter.
Menekşelerde açılır üstümüzde leylaklarda güler.
Bugünlerden geriye,
Bir yarına gidenler kalır
Bir de yarınlar için direnenler…
Bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek
Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!

Hepinize saygı ve sevgilerimle….
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı Adına

Özlem ŞAN OĞUZHAN

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com