Ana sayfa » Siyaset » BAHÇELİ’DEN HALUK LEVENT VE OĞUZHAN UYGUR’A: “BU SAHTEKARLARIN ARTIK TÜRK TELEVİZYONLARINDA YER ALMAMASI LAZIM…”

BAHÇELİ’DEN HALUK LEVENT VE OĞUZHAN UYGUR’A: “BU SAHTEKARLARIN ARTIK TÜRK TELEVİZYONLARINDA YER ALMAMASI LAZIM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin olağan grup toplantısında gündeme dair açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin ardından sessizliğe gömülen Bahçeli, deprem bölgesine gitmemiş ve konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Öte yandan Meclis’te grubu olan tüm partiler toplantılarını iptal ederken Meclis ise tatil edilmişti.

Geçtiğimiz hafta toplantısını iptal etmeyen MHP, bu hafta da grup toplantısını iptal etmedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, haftalık konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı.

Deprem sürecinde yardım çalışmaları ile gündeme gelen Ahbap ve Babala TV, Bahçeli’nin hedefi oldu. Bahçeli, Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef alarak “Bu sahtekarların artık Türk televizyonlarında yer almaması lazım” dedi.

TİP Milletvekili Ahmet Şık’ı da hedef alan Bahçeli “Geldiğimiz bu aşamada bu gedikli düşmanı TBMM’den yaka paça atmak devletin ve hukukun şeref ve güvenlik konusudur” açıklamasını yaptı.

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları şöyle oldu:

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Savaşlara, doğal afetlere, salgın hastalıklara, darbe teşebbüslere, isyan girişimlerine, istiklalimize yönelik menfur suikastlara karşı aynı cephede mücadele ettik. Enkazın üzerinde tepinen utanmazlara her dönemde şahitlik ettik. İnsanlarımız imdat çağrısı yaparken, milletimizin ahları arşı titretirken, afetzedeler hayata tutunmaya çalışırken, vicdan fukaralarını esefle, ibretle izledik.

Feryadımızdan siyasi rant için çırpınan utanmazlara her dönemde bifasıla şahitlik ettim. Afetzedeler hayata tutunmaya çalışmaya çalışırken kazanç çetelesi tutan vicdan ve insanlık fukaralarını esefle izledik. Olağanüstü bir dönemden geçtiğimiz kuşkusuzdur. Ama yaşadığımız deprem felaketi ne ilk ne de son olacaktır.

Kentleşme politikalarımızı gözden geçirip bina yapılarını yer tutma ve yerleşme stratejilerini doğal afetleri göz önünde bulundurarak yeni baştan değerlendirmeliyiz.

Türk milleti nice badireyi atlatmıştır. Allah yardım ettiği müddetçe bugünkü ağır sıkıntıların üstesinden gelmeyi bilecektir…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com