Ana sayfa » Siyaset » “2.5 KİLO ALTINIM DIŞINDA BİR ŞEYİM YOK” DEMİŞTİ, İYİ PARTİ’Lİ ÇÖMEZ 300 MİLYONLUK ÇİFTLİĞİNİ PAYLAŞTI…

“2.5 KİLO ALTINIM DIŞINDA BİR ŞEYİM YOK” DEMİŞTİ, İYİ PARTİ’Lİ ÇÖMEZ 300 MİLYONLUK ÇİFTLİĞİNİ PAYLAŞTI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, eski Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, onun boşanma aşamasındaki eşi olan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Tașkesenlioğlu hakkındaki rüşvet ağı iddiaları bir kez daha gündeme geldi.

Aylardır sessizliğini koruya Taşkesenlioğlu Habertürk’ten Nagehan Alçı’ya yaptığı açıklamalarda ””Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok” deyince tartışmalar yeniden alevlendi.

TURHAN ÇÖMEZ’DEN VİDEOLU YANIT…

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru olarak bilinen ve geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’ye geçen Turhan Çömez, sosyal medya hesabından Taşkesenlioğlu’na yanıt verdi.

Taşkesenlioğlu’na ait ve değerinin 300 milyon lira olduğunu iddia ettiği bir çiftliğin görüntülerini paylaşan Çömez şu ifadeleri kullandı:

AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu: “Kendi yağında kavrulan birisiydim. 2,5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok.” Danışmanının üzerine yapılan bir çiftliğin bugünkü değeri 300 milyon Türk Lirası. Zehra, sen niye böyle gariban kaldın?…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com