Ana sayfa » Güncel » EYT MANİSA: “EYT’NİN FORMÜLÜ BELLİDİR, 99 ÖNCESİ HAKLARIMIZDAN NE BİR EKSİK NE DE BİR FAZLASINI İSTİYORUZ…”

EYT MANİSA: “EYT’NİN FORMÜLÜ BELLİDİR, 99 ÖNCESİ HAKLARIMIZDAN NE BİR EKSİK NE DE BİR FAZLASINI İSTİYORUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Manisa EYTSYDD yönetim kurulu başkanı Metin Pekkaraca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, EYT’nin formülü belli, 1999 öncesi haklarımız ne ise ondan ne bir eksik ne de fazlasını istiyoruz ifadesinde bulundu. Pekkaraca şu açıklamayı yaptı:

“Hak arama mücadelesinde Manisa EYTSYDD yönetimi olarak bu akşam Manisa Adalet ve Kalkınma partisi il başkanı Sn.Salih Hızlı ile bir araya geldik.

Türkiyenin devam eden , milyonları etkileyen ve en büyük mağduriyeti olan Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda gündemde olanlar, bizim beklentilerimiz ortaya atılan söylemler hakkında görüşme fırsatı bulduk.

Ne yaş formülüyle EYYT li ( Emeklilikte yeniden yaşa takılanlar) olmak istemediğimizi, ne de prim konusuyla EPT li (Emeklilikte prime takılanlar)olmak istemediğimizi kendilerine de ilettik.

Eyt nin formülü belli 08.09.1999 öncesi haklarımız ne ise ondan ne bir eksik ne bir fazlasını istiyoruz. Tastamam vesselam
İlgi alaka ve misafirperverliği için Manisa Akp İl Başkanı Sn. Salih Hızlı’ya Eyt konusuna göstermiş olduğu iyi dilek ve temenniler için teşekkürü borç biliriz…”

Saygılarımla

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com