Ana sayfa » Güncel » YEDİ MESLEK ÖRGÜTÜ, SANSÜR! YASASINA KARŞI BURHAN FELEK KONFERANS SALONUNDA BULUŞUYOR…

YEDİ MESLEK ÖRGÜTÜ, SANSÜR! YASASINA KARŞI BURHAN FELEK KONFERANS SALONUNDA BULUŞUYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Türkiye Yazarlar Sendikası, DİSK Basın İş, Basın Konseyi, PEN Yazarlar Derneği, Türkiye Yayıncılar Birliği İstanbul’da bir toplantı yaparak 4 Ekim 2022 Salı günü TBMM’ye gelmesi beklenen Sosyal Medya Yasa Tasarısı’nın geri çekilmesini isteyecek.

YEDİ MESLEK ÖRGÜTÜ BURHAN FELEK KONFERANS SALONUN’DA BULUŞUYOR…

TBMM’ye 4 Ekim 2022 Salı günü gelmesi beklenen Sansür Yasası olarak değerlendirilen Sosyal Medya Yasa Tasarısı’yla ilgili olarak meslek örgütleri eleştirilerini ortaya koymak ve tasarının geri çekilmesini istemek için bir kez daha basın toplantısı düzenliyor. İstanbul’da 3 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 11.30’da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Konferans Salonu’nda düzenlenecek toplantıya gazetecilerin, yazarların ve yayıncıların temsilcisi yedi meslek örgütü katılacak.

Meslek Örgütleri iktidarın tek sesli bir toplum yaratmak, korku iklimini canlı tutmak, seçim öncesi sansürü ve oto sansürü ağırlaştırmak için uğraştığına dikkat çekiyor.

Toplantıya konuşmacı olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Sekreteri İlkay Akkaya, Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Başkanı Adnan Özyalçıner, DİSK Basın İş Sendikası Genel Başkanı Faruk Eren, Basın Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Eşmen, PEN Yazarlar Derneği yönetimi adına Hasan Erkul ve Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk katılacak…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com