Ana sayfa » Güncel » “BELİRLİ BİR DÜZEYDE EĞİTİM ALMIŞ BİRİ OLARAK, BUNU TOPLUMUN FAYDASINA NASIL KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNDÜM…”

“BELİRLİ BİR DÜZEYDE EĞİTİM ALMIŞ BİRİ OLARAK, BUNU TOPLUMUN FAYDASINA NASIL KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNDÜM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 29 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında İznik’te 4. düzenlenecek olan Göçebe Oyunları öncesi Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu .

“Hayatımı anlamlı kılmak istiyorum. Elbette ki benim işlerim, akademik çalışmalarım oldu. Belirli bir düzeyde eğitim almış olarak, bunu toplumun faydasına nasıl kullanabilirim diye düşündüm. Bunların hepsi bir kimlik ve kültür ihyası alanındaki işlerdir” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Buna kültürel yeniden doğuş diyebiliriz. Değerlerimizin yeniden kuşanılması diyebiliriz. Bu toprakları bize vatan yapan değerlerin yeniden anlatılması ve benimsenmesi diyebiliriz. Eğitim alanındaki, geleneksel spor alanındaki çalışmalar olsun, Türk müziğiyle ilgili çalışmalar olsun. ‘Hayatını neye yönelik tükettin?’ diye sorulduğu zaman buna faydalı bir cevap vermek istiyorum.

‘DEDİKODUNUN TOPLUMU BOZAN ŞEYLER OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR…’

Siyasetin içinde olmama rağmen, siyasetin seviyesizleştiği zamanlarda aile üzerinden malzeme yapmak isteyen insanlar bunu yapabiliyorlar. Toplumun bütün kesimleri bunlara kulak asmıyor. Göz önünde olan insanlarla ilgili de bu tür karalama kampanyalarının toplumda karşılık bulduğunu görüyoruz.

Bunlara kulak verilmemesi gerekir. Zanla hareket etmenin, insanları iftira atmanın ve bu tür dedikoduların toplumu bozan şeyler olduğunu düşünmüşümdür. Ben de kendi yaşadıklarımdan dersler çıkararak bunların yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com